Ostin Sakulle joululahjaksi uuden lätsän, koska tuo mieheni käyttää hattuja oikeasti lähes joka päivä vuoden ympäri. Suomessa on ollut viime vuosiin saakka aika surkea hattuvalikoima pipoja lukuunottamatta, ainoastaan kirppiksiltä on voinut tehdä säkällä löytöjä vintage äijähattujen suhteen. Asiaan on kuitenkin selvästi tullut parannusta, ja yksi syy on varmasti suomalainen Costo. Moni varmasti tunnistaa Coston erityisesti niistä pyöreistä lippahatuista, missä on soman värinen tupsu pään päällä? Mutta se ei suinkaan ole ainoa Coston hattumalli.

Saku sovitteli Kuninkaankadun Studio 25:ssa suunnilleen jokaisen Costo-hatun läpi, mutta palasi aina tähän kipparimalliin. Miehellä on jo Porvoon kirppikseltä löydetty villakankainen elämää nähnyt kipparihattu, joka on ollut sen verran mieleinen, että nyt on sitten saman tyylinen kevyempi versio. Jair - lätsä on napakkaa tummaa denim-tyyppistä matskua.
 

Ps. kyseinen unisex-hattu näytti sen verran kivalta minunkin päässäni, että se saattaa kokea pari katoamistemppua miehen hattuhyllyltä muahhha... Minulla on nimittäin sen verran ongelmapää, että suurin osa hatuista ei istu ollenkaan. Koppalakit ja lierihatut ovat tähän mennessä todettu parhaimmiksi.

Kommentit (6)

Hooligan
1/6 | 

Toi omn muuten ihan totta että Suomessa varsinkin naisia katsotaan pitkään jos on hattu. Mulla on ihana sellanen herraskainen lierihattu tai en tie mikä se on ja vähän oudoksun itsekin käyttää vaikka oon siihen ihan hulluna.

2/6 | 

Suomen hattuvalikoimissa olisi edelleen kehittämisen varaa. Tosin pitäisi saada ensin porukka innostumaan pukeutumaan rohkeasti erilaisiin hattuhin! :)

Pähee lätsä! ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019