Saku kävi ennen vappua ostamassa Tampereen Greendressistä mustat Tomsit. Mies kehuu niitä suunnilleen päivittäin, ja on alkanut pelätä käyttää niitä, etteivät ne kulu puhki. Kenkiinsä ihastuneen normaalia käytöstä. Olen luullut, että tässä taloudessa on vain yksi henkilö, jolle kenkien hyvinvointi merkitsee jotain, mutta olin väärässä. Yleensä tuo pörröpää hiihtelee vaikka kuinka hienoilla nahkakengillä suoraan kuralätäkköön ja pyörittelee päätään, kun minä kiristelen hampaitani ja mutisen jotain julmuudesta :D


c1

c1


c2

c2

Ovat kuulemma niin kevyet, että tuntuu kuin kävelisi sukkasillaan. Niin että tässä teille kesämiehet (ja naisetkin tottakai) vinkkiä täydellisistä lomatossuista.

Kommentit (11)

2/11 | 

Mulla oli kans miehellä yhdet tuon tyyppiset tossukat, joita se rakasti ihan yli kaiken ja kulki niillä oikeasti läpi vuoden. Talvella oli hieman extremeä aina, kun liukui niin pahasti, mutta urhoollisesti vaan käytti. Ja sen ovat kyllä näköisetkin ne kengät nykyisin! :'D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/11 | 

annu: Jos mieheni ostaa kengät ja kirjoitan niistä blogiin, onko se mainos? Paitsi ehkä ilmainen sellainen. Tällä periaatteella jokainen postaukseni on mainos, missä kerron ylläni olevan vaatteen merkin tai kirjoitan ylipäänsä mistään merkistä mitään.

Magpie: meillä on sama juttu conversien kanssa, ihan sama mikä peilijää ulona on, tennarit vedetään jalkaan :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Anna
4/11 | 

Hei, innostuin katselemaan naisten malleja netistä, tarttisin kesäksi just tollaset! Onko sulla tietoa mistä näitä saisi ostaa Helsingistä? Kiitos kivasta blogista! :)

5/11 | 

jee onneks tilasin nää just !! hyvät kesäversiot converseista, muita ku ei oikee jalkaan tuu laitettua :D

SM
6/11 | 

Jatkan varmaan tällä TOMS-mainonnan linjalla, mutta kävin tosiaan hakemassa heti ne voittamani TOMSit kun laitoit mulle mailia, ja voi että! Rakkautta ensi askeleella. Mulla kun tuppaa vähän joka kengästä tulemaan rakkoja ja hiertymiä, säryistä puhumattakaan niin nyt ei kyllä mitään niistä ole näkynyt :) Parhaat kesäkengät ikinä! ..tosin mäkin olen vähän alkanut pelätä, että jos niitä pitää 24/7 jalassa, kuinkahan kauan ne kestää :D

Anniina
7/11 | 

Kesäks pitäisi hankkii jotkut kävelykengät entisten lahonneiden tilalle. Mitä luulet Nelliina, kestäisköhän Tomsit pitempääkin matkaa?

:) Pirtsakka :)
8/11 | 

Kiitti vinkistä nuohan näyttääkin ihan höhenen keveiltä.

Varmaankin tosi ihanat jalassa.

Anna
9/11 | 

Hei, nyt vasta tajusin että Green dressillä on liike myös Helsingissä, tyhmä minä... Mutta menen sinne kyselemään ja sovittelemaan! Mutta saa siis edelleen kertoa lisää ostopaikkoja pk-seudulta.

mj
10/11 | 

Hmm... mä käveli koko viime kesän Tomseissa koska ne vaan ovat niin mukavat jalkaan. Tosin sateella ne ei ole kovin kätevät..

HE
11/11 | 

Millaisia nämä ovat kooltaan? Kannattaako ottaa se koko mitä normistikin käyttää? :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011