On tasan ensimmäinen kerta ikinä kun valitsin Daddy`s Dinerissa (tai missään hampurilaispaikassa) salaatin hampurilaisen sijaan. Ajattelin tilausta tehdessä että jos nyt kerrankin jotain muuta, ja pidän lohisalaatista tietenkin, mutta päädyin katumaan tilaustani samantien kun annokset tulivat pöytään ja näin Sakun annoksen. Mitä tästä opimme, syö AINA hampurilainen kun mahdollista, salaattia voi harrastaa sitten joskus toistekin.


Päivän asun kirppikseltä löydetty Sandin silkkipaita on ollut viime aikojen ykkössuosikkini, se on niin täydellisesti tyyliäni kun olla voi. Kuin myös nuo saappaat, jotka vedän automaattisesti jalkaan melkein joka kerta kun lähden ulos.


Samalla reissulla ostin itselleni aamutakin. Siinä on sellainen vaatekappale mitä en ole ennen tarvinnut. Vanhassa talossa on aamuisin vähän vilu, ennen kuin saa takkaan tulen. Oikeastaan se on ihanaa että saa heti herätessään vetää villasukat jalkaan ja neuletakin ylle, ja seuraavaksi menen laittamaan takkaan roihun. Elän vielä toistaiseksi kuherruskuukautta takan lämmittämisen suhteen, mutta voi olla että 20 vuoden päästä olen asiasta eri mieltä. Tätä mieltä ovat ainakin ystäväni, jotka ovat asuneet puulämmitteisissä taloissa jo pidemmän aikaa.

Kommentit (8)

2/8 | 

Tosi kiva asu! :) Tykkään tosi paljon! Tuohon muuten kävisi hyvin myös ruskea laukku, joka olis samaa väriä noiden kenkien kanssa. :)

Hih, ehkä ulkona käydessä mieluiten maksaa siitä hampparista / pizzasta / kebabista, kuin salaatista, jota tulee kotona syötyä joka ikinen päivä. :D Mut onhan se vaihtelua välillä noinkin. :)

hheidi
3/8 | 

Kun siitä takan/leivarin lämmittämisestä tekee jokapäiväisen rutiinin, ei sitä tuu harmiteltua sen enempää ku ruuanlaittoa, pyykkäämistä, keittiön siivousta tms. pakollista kotityötä. Mustakin se on vaan kivaa, etenkin kovina pakkasaamuina, kun tietää että kohta on kodikas lämpö talossa. :) Ihan eri kuin sähköpatterin lämpö.... Nimim. neljättä talvea aloitellaan rintamamiestalossa

Mairajal
Liittynyt25.9.2013
4/8 | 

Meillä lämpiää takka talvella (varaava), enkä vieläkään ole kyllästynyt sen sytyttelyyn ja poltteluun kuuden vuoden jälkeen! Tiätty jos olisi ainoa lämmityssysteemi ja ns. pakko... Mutta silti aika kivaa :)

5/8 | 

Joo siis hyvää ravintolahampurilaista ei voita mikään! Salaateista tulee yleensä parempia itse (meillä Peetun) tekeminä.

Asuin kuusi vuotta vanhassa, pääosin puulämmitteisessä talossa, eikä sinä aikana kertaakaan harmittanut takan lämmittäminen. Päinvastoin nyt jälkikäteen sitä on ollut melkein ikävä - toisin kuin suihkussa yllättäen loppuvaa lämmintä vettä.. :D

nede
7/8 | 

Meilläkin puulämmitteinen talo (sähkö vain varalla ja sitähän emme tahdo joutua käyttämään!). Tänäänkin aamulla villatakki päälle, villasukat jalkaan ja takkaa lämmittämään. Vapaapäivinä se on ihana aamun aloitus kahvin tippumista odotellessa :) Arkena takka lämpiää tietenkin illalla! Mulla on aina sängyn vieressä valmiina lämmin villatakki ja sukat ettei tarvitse hytisten etsiä lämmikkeitä unenpöpperössä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011