Vaihtelu virkistää, pitkästä aikaa housuissa taas. Nämä Vero Modan (saatu) väljät kuviopöksyt ovat luokkaa niin kauheat että jo ihanat, niistä tulee vähän mieleen 90-luvun salihousut. No mutta mikäs sen parempi kuin käyttää vaatteita jotka saavat suun virneeseen heti kun vilkaisee kinttujaan.Swedish Hasbeensin Clumsyt nostin tuossa juuri eteiseen. Saapikkaat ovat niin ronskit että sopivat harjaamattomille teille oikein hyvin. Mikään ei ole niin inhottavaa kun hiekoitushiekan ja asfaltin yhdistelmä joka pureutuu päkiöihin ohuiden kengänpohjien vuoksi. Tästä syystä paksupohjaiset kengät ovat keväällä tosijees.Koska housujen käyttäminen on minulle niin vierasta&eksoottista, mietin että pitäisikö haastaa itse itsensä housuviikkoon. Yritän tässä muistella onko minulla seitsemät housut :D etenkin jos BM-trikoita ei saa laskea, koska sehän nyt olisi liian helppoa. Housujen kanssa joutuisin oikeasti miettimään pukeutumista, siinä missä hameet ja mekot vaan kiskaisen ylle ja sitten menoksi. Ehkä olisi syytä asettaa itsensä välillä epämukavuusalueelle pukeutumisasioissa.

Kommentit (5)

Varjosudenhetki
1/5 | 

Paan paremmaksi. Mulla on kahdet housut! Treenihousujen ja työasuun kuuluvien farkkujen lisäksi siis. Ja itseasiassa toiset niistä housuista ovat tregginsit. Eli mulla on yhdet housut. Joita en käytä tyyliin ikinä. : D

Liisa
Liittynyt31.10.2015
3/5 | 

Aivan herkut nuo kengät!
-Miten hoidat kenkiä? Kun ovat noin mahtavan hyvässä kunnossa
Mulla on paljon nahkakenkiä, ja useita eri aineita niiden hoitamiseen. Mm. Softcare tuotemerkiltä
Mutta silti en saa kaikkia kuivuneita veden jättämiä jälkiä pois.
Tuumin jo että ennen kesää vien kaikki klopot parissa Ikean kassissa suutarille, ja pyydän laittamaan talvikengät säilytystä varten iskuun, ja kesäkengät käyttöä varten :-)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011