En ilmeisesti traumatisoitunut tarpeeksi 80- ja 90-luvuilla kun salihousujen näköiset pöksyt innostavat edelleen. Muistetteko ne leimakortit mitä Gina Tricot jakoi kassalla silloin kun liikeketju rantautui Suomeen? Kun leimat oli täynnä, sai 15 euron alennuksen seuraavasta ostoksesta. Minulla on pyörinyt tuo täysi leimakortti jo pari vuotta rahapussin pohjalla ja nyt alennusmyynneissä päätin että löydän jotain vaikka väkisin että pääsen kortista vihdoinkin eroon. Kuulin salihousujen kutsun...

Ihan näpsäkät väljät kesähousut. Mukavuudeltaan vastaa ilmavaa hametta joten jopa minä pärjään näiden kanssa. Tosin, housut ovat niin vaaleat että kalsareiden takamuksessa ei auta lukea mitään pinkkejä iskulauseita tai se kuultaa läpi. Edellisestä tulikin mieleen että jokos se Victoria's Secret on auennut Helsinki-Vantaalle? Miksi ihmeessä liike ei avaa esimerkiksi Helsingin keskustaan vaan lentokentälle, en ymmärrä.

Kommentit (6)

Hanna
1/6 | 

Ei ole vieläkään auennut.. :/ Toivottavasti pian. Luulen, että asiakkaita riittäisi keskustassakin.

2/6 | 

Mulla on mustat tommoset kepeät lökärit, ihanat jalassa. En vaan tiedä minkä puseron kanssa niitä käyttäisi. Vyötärökuminauha kun on löysä ja mulla on röllykkä pömppömaha niin tuntuu että maha pullottaa entistä näkyvämmin.

myohmy
3/6 | 

Tulee kyllä liikaa ne kasari ja ysäri salihousut mieleen. Tosin Japanissa näki tuollaisia housuja tosi paljon! Miellän muutenkin aika voimakkaat kuosit tuonne Aasian suuntaan... Jos täällä on naisten urheiluvaatteet värikkäitä niin siellä ne vasta olikin... Ihan järkyttäviä. Toisaalta bisnespukeutuminen taas oli tosi klassista suoraa- ja jakkupukua.

Tuosta Aasiasta saankin sillan miksi Victorian liike menee lentokentälle: arvaapa kuinka monta aasialaista vaihtaa konetta Helsinki-Vantaalla ja kiertää siellä, vaikka ei ikinä menisi kaupungille? That's why.

Halina
4/6 | 

Ei ollu victoria secret maanantaina vielä auki ku lennähdettii tänne italiaan!:)) ja mulla on samantyyliset housut turkista!! Ollu ihan parhaat lentokone ja kesähousuina!:D turkissa maksoi n. 7e

5/6 | 

Ihanat pökät! Mun jalkaan ei näin vaaleat housut sovi, leventää vaan jo yberleveitä reisiä entisestään! :D Kuvio tosin hiukan aina hämää, mutta enköhän odota painon tasaantumista taas ennenkö ostan räväkkiä vaatteita! :D

hanna
www.hannamariav.com

Titu
6/6 | 

Nuita leimakortteja saa edelleen:) Ihan kivat housut, uskon että itselleni ei silti sopisi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011