Sain mahtumaan viikonlopun omaisuuteni tuohon ihanaan Tunisian tuliaissalkkuuni jei! Tosin se painaa kuin synti, mutta sama se. Olen maailman huonoin pakkaaja. Yleensä minulla on aina viiden viikon varusteet mukana ja sanomattakin selvää, että ihan turhaan. Olen vasta viime aikoina tajunnut kuinka kevyempää kassia on kivempi kantaa.


u9

u9


u8

u8

Narinkkatori kutsuu!

Kommentit (13)

Anna
5/13 | 

Omistan tuon laukun tummanruskean siskon ja voin allekirjoittaa joka sanan - mitä mahtavin veska! Löydetty rovaniemeläiseltä kirpparilta:)!

6/13 | 

Et sä kyllä mun mielestä ole kauhea katastrofipakkaaja. Mä en ole nähnyt ketään naista niin vähällä kamalla reissussa kuin sä Manchesterissa!

Mut joo, se on kyllä melkoista mielenlujuutta vaativa homma pakata kevyesti.. :D

7/13 | 

Ittellä toi sama pakkausongelma...aina sitä miettii et miten paljon kivempi ois ollu reissata kevyemmällä kassilla. Toi on kyllä ihan kivan kokonen ja kivan näkönen myös! :)

8/13 | 

Voi itselläkin olisi käyttöä tuollaiselle tilaihmeelle. Tuntuu, että vain muutamankin päivän reissuun pitää pakata vähintään viisi eri asua. Sitä pitemmille reissuille pakkaaminen onkin jo ihan painajaismaista. Enhän mie voi tietää, mitä haluan pukea viikon päästä kun en tiedä edes mitä haluan pukea huomenna! :D

emme
12/13 | 

upea salkku! minkä merkkinen on tämä kaunoikainen, mahtaako niitä löytyä tunisiaa lähempää?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012