Ostin kesän lopulla Zarasta mustan A-linjaisen tunikan, josta on tullut lyhyen ajan sisällä luottovaatteeni. Hulmuava helma ja pallokuosi ovat tyyliltään niin minua kun olla voi, jopa siinä määrin että en haluaisi arkisin muita vaatteita edes käyttää.

Onneksi tämä tunika muuntautuu moneen, ihan vaan asusteita vaihtamalla. Sen voi pukea joko rennosti parkatakin kanssa, fiilistellä syksyä hattujen kera, muuttaa tyyliä vahvasti kohti 60-lukua A-linjaisen takin kanssa tai käyttää hameen päällä vyön kanssa.

Monikäyttöiset luottovaatteet ovat kullan arvoisia kiireisessä arjessa, jos pää lyö aamulla täysin tyhjää pukeutumisen suhteen. 

1. asu: syömään kavereiden kanssa. Rento lounas ystävien ja lasten kanssa vaatii sellaiset vaatteet, joilla voi juosta 2-vuotiaan touhutiinan perässä. Musta villakangashattu tekee asusta kuitenkin hieman puetumman, vaikka oikeasti se on vain leggarit ja tunika eli suomimutsin univormu.

2. asu: kun punainen takki on yhtä voimakkaasti A-linjainen kuin tunika, lopputulos on 60-lukua fiilistelevä. Tupeerattu tukka ja musta panta korostavat tätä entisestään, samoin mattamustat peittävät sukkahousut. Rento takkini on kirppislöytö, siinä on vajaamittaiset hihat joten se on täydellinen alkusyksyn takki. Siihen voi myös yhdistää pitkät nahkahansikkaat, jos haluaa neiteillä oikein kunnolla. 

3. asu: leikkipuistossa. Miehelläni oli keskellä viikkoa futispeli Tampereella, johon minun piti juosta suoraan töistä Annin vahdiksi. Ei muuta kuin parka niskaan ja kunnon maiharit jalkaan. Näillä vaatteilla pystyi olemaan päivän toimistolla (miinus pipo ja takki) ja iltapäivän leikkipuistossa. 

4. asu: Se on käsittämätöntä miten paljon yksi punainen laukku tekee asulle. Rillit ja laukku, ja kokonaisuus on taas tarpeeksi erilainen verrattuna vaikkapa leikkipuistolookkiin. Minimaalinen vaiva vaihtaa asusteita, mutta vaikuttaa asun fiilikseen välittömästi. Värikkäät hauskat käsilaukut ovat hattujen lisäksi yksi käytetyimpiä asustustapojani. 

5. asu: ihan leidinä. Musta muhkea hame ja vyö, muuta ei tarvita tunikan muuttamiseen juhlavammaksi. Korkkarit vielä jalkaan ja se on siinä. Pönkkähameen kanssa homma muuttuu helposti leikkipuistoäidistä vähän edustuskelpoisempaan suuntaan, joskin rento asu on kyseessä edelleen. 

 

Kommentit (2)

millamainen
1/2 | 

Monikäyttöiset vaatteet on ihan parhaita! Voi sitä onnistumisen tunnetta, kun keksii taas uuden tavan yhdistellä jotakin vaatekappaletta!

Mulla on jo ikävä mun vaatekaappiani... Kyllästyttää näin raskaana pukeutua aina samoihin juttuihin. Onneksi odotusta on jäljellä enää pari kuukautta! Sit saa taas koko arsenaalin käyttöön. Jee!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011