Kyl nyt on kuulkaa kevät ottanut tätä naista korvasta kiinni ja riepottaa kovasti kohti värikkäitä kukkalaitumia. Oranssi on poppia edelleen, löytyy sekä koivista että hameen helmasta. Tästä hamosesta tuli mieleen, että kun tuossa pari vuotta sitten käväisin vähän muhkumman puolella, yksi isoin surku oli että tämä kyseinen kukkahame ei mahtunut silloin kiinni, kriisi! Siinä oli jo yksinään tarpeeksi syytä pudottaa extrakilot ja palata takaisin omiin mittoihini :D rakkaat vanhat vaatteeni, pusi pusi. 

Kun kerran tätä oranssia niin paljon tällä hetkellä tykitän, täytyy varmaan aloittaa oranssi teemaviikko. Kaikki rakastaa teemaviikkoja eiks je ;)

Kommentit (16)

1/16 | 

Onko sinulle jäänyt sieltä parin vuoden takaa paljon sellaisia vaatteita, jotka ovat nyt sinulle liian isoja, vai oletko onnistunut kaventelemaan niitä nykyisiä mittojasi vastaaviksi? :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

en ehtinyt olemaan pallerona kuin reilu puolisen vuotta, joten en ostanut silloin uusia vaatteita, vaan käytin väljiä telttamalleja ja vaatekaapin kuminauhavyötäröjä heh.. sitten oli pakko kohdata totuus ja lopettaa mässäily :D Ne pari hametta mitä ompelin silloin, kavensin heti ruokarempan jälkeen.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Else
4/16 | 

Voi kuin ihana hame. Ja oranssi teemaviikko vaan käyntiin! T: Hän, jolla on juuri oranssit sukkahousut ja sormus

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012