Eilen poikettiin yli yön kylässä Viialan pappalassa, isän alakerrassa pystyi nukkumaan mukavan viileässä kun kotona lämmöt olivat taas ihan tapissa. En todennäköisesti koskaan opi puhumaan Toijala-Viiala-Kylmäkoskesta Akaana, vanha kyläjako on niin verissä. Viiala on Viiala.

Karvainen vastaanottokomitea:Vähintään yhtä karvainen kuontalo minullakin, kun olin koko päivän huiskinut päälleni vettä että saisi edes vähän viilennystä. Minä lupaan ja vannon että en koskaan enää valita kylmästä, kylmä on sata kertaa parempi kuin tuskahiki. Muistuttakaa tästä jos joskus unohdan.Suht riemukasta oli löytää laukusta parhaat aurinkolasini, jotka ovat olleet koko kesän hukassa. Perus. Käsilaukuistani löytyy tyypillisesti puoli maailmaa.Olipa muuten jännä tunne syödä aamupalaa ensinnäkin pöydässä ja toisekseen Sakun kanssa samaan aikaan, kun pappa leikki vauvan kanssa. Olen tottunut tässä vauvakuukauden aikana siihen että ruokani on aina kylmää ja närpin sitä jossain välissä ehtiessäni. Tytöllä on yleensä pistämätön ajoitus esimerkiksi kehittää raivonälkä juuri silloin kun aikuisten ruoka on valmista, vaikka siihen asti olisi nukkunut kuin enkeli :D mitä tästä opimme? Kannattaa suosia kylmiä ruokia ^^

Kommentit (20)

memmi
1/20 | 

Hahah, juurikin tuossa eräs päivä väiteltiin kaverin kanssa siitä, että onko tää kuumuus vai vastaava kylmyys pahempi. Kaverista kuumuus, meikäläisestä kylmyys :-D Jostain syystä mun mielestä kylmää on vaan vaikeempi sietää. Vaikka myönnän, että ei nää helteetkään nyt ihan hirveesti naurata.. Tai nauratti siihen asti, kun jouduin asustelemaan pari kuukautta vanhempieni luona ja sieltä löytyy ilmalämpöpumppu, mutta auta armias nyt kun palasin takasin omaan kerrostaloasuntooni, hyi! :D

Ja onpa aivan mielettömän söpö hame!

Jenni
2/20 | 

Meillä oli jo ihan vitsinä pojan ajoitus herätä päiväunilta, olla nälkäinen tai itkeä märkää vaippaa, se kun oli aina kun minä olin saanut ruuan tehtyä ja istuttua ruokapöytään. :)

aamuyö
4/20 | 

Niina mulle tuli kuule mieleen kuvissa olevista aurinkolaseista sekä hameestasi sellainen juttu, että vaikka ilmeisesti pidät juuri tuollaisista (mulle liian) koukeroisista ja jopa rokokoota/barokkia henkivistä jutuista sekä sisustuksessa että vaatteissasi, on silti mun mielikuva sun kokonaisvaltaisesta lookista ennemminkin graafinen kuin romanttinen.
Ja hieman pohdiskelin johtuuko se siitä, ettet kuitenkaan pukeudu Marie Antoinette -tyylisiin mekkoihin (irroitettavista pitsikauluksista huolimatta) vaan garderoobisi taitaa kuitenkin sisältää enimmäkseen yksivärisiä vaatteita, ja kuviollisetkin ovat sellaisia mielestäni graafisia sydämiä / raitoja, versus jotain viidakko-sekamelska-kukkamekot.
Niin että musta on kiehtova yhdistelmä se, kuinka naisellinen tyylisi/makusi on samassa paketissa sen hyvinkin selkeän visuaalisen vaikutelman kanssa, jonka blogistasi saan.
Olisi kiva lukea, miten itse koet tyylisi ja makusi .

6/20 | 

Mitä lisää opimme? Jos olet suunnitellut syöväsi/kokkaavasi/nukkuvasi/peseväsi pyykkiä/lukevasi/mitä tahansa, tee se HETI kun vauva on nukahtanut syvään uneen. Muutoin hän herää kumminkin juuri silloin, kun olet lämmin kahvikuppi kourassa tai jääteötuutti vasta avattuna kädessäsi. ;) Kahden lapsen kokemuksella: Jos odotat yli puoli tuntia ja tuumit "nyt se varmasti nukkuu pitkään!", vauva todistaa heti oman herruutensa heräämällä. :D

7/20 | 

Yep, sen mitä olen ehtinyt lähipiirin äitejä seurata, he joutuvat poikkeuksetta juomaan kahvit ja syömään ruoan kylminä. Lapsilla on kyllä joku ihmeellinen "äiti ei saa syödä rauhassa"-vaisto :D

annina
8/20 | 

Meillä niin sama juttu ruokailun suhteen. Oon nauranut että mulla on oma personal trainer joka pitää huolen että äiti pääsee takaisin vanhoihin mittoihin. Kahvin kanssa tehtiin diili että sen saan nauttia lämpimänä :)

Kati
9/20 | 

Mä en taas oo eläessäni valittanut kuumuutta, niin saan sitten sydämeni kyllyydestä valittaa kylmyydestä. :D taitaa olla, että tää Suomi sopii kuitenkin paremmin teille kylmän ystäville.. ;)

myohmy
10/20 | 

Eikös nuo lasit ole Barcelonasta? Selasin vanhoja kirjoituksiasi sieltä, mutta en löytänyt kuin muutaman postauksen. Jossain lupasit laittaa lisääkin juttua ko. paikasta. Olisi kiva kuulla lisää tuosta reissusta ja kaupungista sekä tietysti nähdä kuvia, jos ehdit jossain välissä.

Heidi
11/20 | 

Sama juttu täällä, ruoka saa melkein aina odottaa, kun vauvalle tulee nälkä juuri samaan aikaan. Tosin, pitää varmaan syyttää itseäni siitä, sillä oon aina puhunut siitä, kuinka mun mielestä on hienoa, että perhe syö samaan aikaan. Vauva on siis samaa mieltä :D Ymmärrän myös helletuskailun, sillä onhan tää hankalaa vauvan kanssa. Meillä on onneksi sisällä suht hyvä olla, mutta päiväunet ulkona ja vaunulenkit päivällä on pitänyt kuumempina päivinä unohtaa, sillä poika ei kovinkaan kauaa siinä kuumenevassa kopassa viihdy. Enkä ihmettele yhtään.

Ja onnea tytöstä! Meidän pojalle tulee huomenna 5 viikkoa täyteen, joten on ollut mukava lukea raskausajan ja nyt vauva-ajan juttuja, kun mennään niin samoissa viikoissa :)

Sirpa
12/20 | 

Heippa!
On olemassa sanonta: "Pienten lasten äidit eivät syö mitään muuta lämpimänä kuin jäätelön." ;D

14/20 | 

Ihan yleisenä kysymyksenä, jos joku osaisi vastata mikäli Niina ei ehdi: minkä merkkinen tuo laukku mahtaa olla? Ihana! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012