Tulevana perjantaina 29.4. Samu-Jussi Kosken luotsaama Samuji järjestää ensimmäisen Stock Salen Helsingin ulkopuolella. Joten tiedoksi kaikille Tampereella perjantaina liikkuville, että nokka kohti Hatanpään Valtatien Onemanbandia klo 16 - 19.

Argh etten itse pääse paikalle ja voi viiksi jos siellä on ystävämyyntihinnalla se Samujin satulalaukku niin...

Kommentit (1)

Viliina
1/1 | 

Voi ihanaa! Kiitos tuhannesti tästä postauksesta! Kävin katsastamassa tarjonnan ja ihastuin Samujin mintunvihreään neuletakkiin palavasti. Huomasin tuotteessa kuitenkin pienen reijän, joten emmin ostosta. Ilmeisesti itse suunnittelija tai vastaava oli paikalla, sillä reiän nähtyään hän tuli ja totesi, että "Ota vain". En heti ymmärtänyt, mutta hän siis antoi tuotteen minulle ilmaiseksi, ettei tulisi paha mieli reiästä! Käsittämätöntä! En vieläkään ihan ymmärrä, että sain ilmaisen neuleen. :D

Iloa vielä lisäsi se, että kotona huomasin, ettei lanka ollut päässyt katkeamaan vaan neulos oli vain löystynyt, kun joku lanka oli ilmeisesti jäänyt kiinni, joten sain siloteltua neuleesta reiän melkein huomaamattomiin. En voisi olla onnellisempi! ^_^ Oli vain pakko tulla jakamaan tämä, koska ilman postaustasi en olisi älynnyt koko tapahtumaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011