Sain maailman suloisimman sähköpostin Heljä -nimiseltä lukijalta, jossa oli liitteenä aivan ihana piirros. Olen harvoin sanaton, mutta tämä oli se hetki. Hymyilemään kykenin kyllä, hymyilen edelleen!


Nelliina

Nelliina

Kuvassa minulla on yllä Whyredin mekko eli asukuva on ihan aito tilanne viime keväältä. Ääk kuinka otettu olen, kiitos Heljä <3

Kommentit (13)

SaraJana
3/13 | 

Ihana piirrustus! Ja poseerauksesta kyllä tunnistaa heti kenestä on kyse. Huippu! :)

8/13 | 

Hei, tuleekohan anonyyminurkasta s-postia myös jos ei ole hyväksytty jäseneksi, vai oletanko vain etten ole ollut sopiva porukkaan jos mitään ei ole kuulunut reilun viikon sisään? :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012