Liverpoolissa kassan kautta lähti yksi maailman paras keksintö, nimittäin All Saintsin harmaat porkkanasammarit. Olen Sakun hienojen Moto-sammareiden vuoksi himoinnut jo vuoden vastaavia itselleni. Nyt lopulta tärppäsi. Nykissä ehdin yhtenä päivänä viilettää niillä kaupungillakin:


b23

b23

Saakohan tuosta kuvasta mitään selkoa... no mutta nyt kun sain vihdoin uuden kamerani, voin alkaa taas näpsimään asukuvia :)

Mutta nyt pikkujouluihin, mahtia viikonloppua kaikille!

Kommentit (10)

puu
2/10 | 

nyt sit sammarit tekevät paluun...juuri kun hankkiuduin omistani eroon, jättäen yhdet vain koiranulkoilutustarkotukseen.

Henne
3/10 | 

Vakosametti on kyllä ihana materiaali. Mun puolesta sitä sais olla enemmän ja useammissa muodoissa :)

Jatta
4/10 | 

Sammarit kyllä jakaa mun mielipiteet. Tykkään niistä muilla, mutten itselläni. Käytin teininä sammareita ja sain traumat, kun ne kulahti ja niistä kuului typerä ääni kun lahkeet hankasivat toisiaan vastaan. Mutta eihän sitä tiedä milloin mun pää kääntyy.

http://thedeardiaryofmine.blogspot.com/

Reetta
5/10 | 

Jäin vaan tuijottaa tuota laukkua, se on niin ihana ja istuu sun tyyliin kun nenä päähän!

Mukavaa viikonloppua sullekin! :)

Minttu
6/10 | 

Omg, All Saints on niiiin ihana, että voisin jo pelkästään sen vuoksi palata noille kulmille!! En nyt tietty ole ollut kuin Lontoossa, mutta siellä ainakin se All Saintsin hieno putiikki jo pelkästään oli visiitin arvoinen. :)

pipochu
7/10 | 

Jahas, herääminen ei ole vielä tapahtunut: "Mut eihän noi oo porkkanan väriset! Onkohan toi väärä kuva? Rullaan alas, olisko seuraavassa kuvassa. Hei nyt en kyllä ymmärrä..." Kyllä kesti tajuta :D

Elisa
8/10 | 

Aivan täydelliset! Äh, miks noita saa vaan ruskeina All Saintsin nettikaupasta, ihan mälsää, tahdon kans mut vihaan ruskeaa. Plääh.

Laur
9/10 | 

Huh, mykistyin hämmennyksen vuoksi. Enpä olisi ikinä uskonut, että porkkanasammarit voivat näyttää NOIN tyylikkäiltä. Vitsi, tästä asukokonaisuudesta tykkään +++++++++!!! Takkikin on upea. :o hämmentävää. (Saappaat, laukku ja hattu kanssa, mutta nuo nyt olivat itsestäänselviä... Ja t-paita rentouttaa.. :D)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012