*yhteistyössä Halosen kanssa*

Tällä viikolla pääsin rakentelemaan mieleni mukaan kolme mallinukkea Hämeenkadun Halosen Z.I.P.-osastolle. Voin kertoa että kävi muuten ihan täysin liikuntasuorituksesta hinata pillifarkkuja jäykän blondin ylle :D Syy tälle keskiviikon iltajumpalle oli Halosen kanta-asiakastapahtuma, joka ajoittui eiliselle.


Väkeä oli paikalla kuin pipoa, ja iloinen puheensorina täytti yläkerran melkein samantien kun kello löi viisi. Olin oikeastaan aika ällistynyt siitä miten paljon vaateliikkeen kanta-asiakasilta veti väkeä, en ole tajunnutkaan miten suosittu tapahtuma kantisilta voi olla.


Mutta mikäpä siinä saapuessa ystävättären kanssa paikalle, nauttia tarjottavista, muotinäytöksestä, alennuksista ja näytteilleasettajien uutuuksista. Ja iloisesta asiakaspalvelusta piti huolta Halosen oma henkilökunta:


Illan juontaja oli Miss Suomen kruunuakin aikoinaan kantanut Satu Tuomisto, joka on itseasiassa kotikylän likkoja. Viiala rok rok. Todettiin Sadun kanssa että silmälasit ovat maailman paras asuste, jos ei ehdi meikata.


Muotinäytöksen vauhdikkuudesta piti huolta monesta eri tanssiryhmästä kootut mallit, jotka ottivat lavan haltuun milloin vogue-tanssilla, milloin freestylella.Olen heikkona mirreihin. Miehet, käyttäkää mirrejä.

Z.I.P. edustaa Halosen nuorten valikoimaa. Löytyy pillifarkkua, bilemekkoa, niittitennaria ja muhkeita jättineuleita. Moni saattaa mieltää Halosen varttuneemman väen vaateliikkeeksi, mutta valikoimassa on otettu huomioon myös nuoriso. Ja minut, koska kenkäosasto on v a l t a v a ! Huge! Iso ja ihana <3

Puin malleilleni kolme asua, bileasun, rennomman iltamenoihin tarkoitetun asun ja niin sanotun normipäivän eli arkisemman asun. Käytin ainoastaan nuorten osaston vaatteita, ja tässä on lopputulos:


Ok, en ehkä ikinä totu näkemään omaa naamaani missään muualla kuin peilissä.

Tämä ihana paljetein kuorrutettu kaulahuivi (16,95e) lähti kassan kautta kotiin, en vaan voinut vastustaa hupuksi muuntautuvaa kauniisti laskeutuvaa neulepyöröhuivia. Neulos on melko ohutta, eli sitä voinee käyttää nimenomaan asustehuppuna ilman että saa lämpöhalvauksen.


Illan suurimman yllätyksen tarjoili kenkämerkki Clarks. En tiedä miksi olen mieltänyt Clarksin tavalliseksi arkikenkämerkiksi, sillä se on ihan kaikkea muuta. Tai tarjolla on toki peruskenkiäkin, mutta huhhuh mitä muuta! Valitsin mallinukkienkin jalkoihin kahdet Clarksin nilkkurit, koska ne nyt vaan pistivät Suomen suurimman kenkäfriikin (kyllä, se olen minä) silmään harvinaisen upeina.


Oikeastaan aika kivaa löytää Suomesta uusia kenkämerkkejä, koska pääsääntöisesti olen suunnannut kenkähimoni ulkomaan reissuille.

Ja sellainen vinkki, että Halosella on tämän viikon loppuun saakka kaikista Clarksin malleista 30e alennusta. Että go-go jos joku syksyn malli polttelee. Minua polttelee aikalailla yhdet saappaat ja yhdet nilkkurit, jopa siinä määrin että en uskaltanut edes sovittaa koska se olisi ollut menoa.Olipa hauskaa päästä leikkimään pitkästä aikaa mallinukeilla, aika kului kuin siivillä! Toisaalta, mitä ikinä touhuankaan vaatteiden ja etenkin kenkien kanssa, en huomaa kelloa lainkaan vaan uppoudun paljettien, helmojen ja korkojen maailmaan 110 prosenttisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (21)

iina
2/21 | 

Vau, postaus antaa melko erilaisen kuvan mitä minulla oli Halosesta. Freesiä meininkiä, täytyypä käydä piipahtamassa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
5/21 | 

katsos vaan, joku ajatusvirhe varmaan tullut tekijällä :) Halosella on niiden juhlapukujen (mihin itse Halosen heti ensimmäisenä yhdistän massiivisen kenkäosaston lisäksi) rinnalla tosi kivoja vaatteita nuoremmillekin, mutta juuri siksi että ihmisten mielikuvissa vaatteet on vanhemmille suunnattuja, nuorten puoli jäänee aika vähälle huomiolle. Harmi, koska potentiaalia löytyy :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katih
6/21 | 

Mäkin mietin tota nännijuttua, mutta en olisi arvannut, että syy on noin masentava, aargh!

Shrek

Haha! Ei kellään naisella ole oikeasti sellaisia mopon sytytystulppia kuin mallinukeilla! Tai ainakaan, että ne vielä rinuleidenkin läpi töröttäisivät tuohon malliin :D
Mutta oikeesti, gah!! Siellä mallinukketehtailijoiden keskusjärjestössä joku daiju on nähnyt sen Sinkkiksen irtokuminännijakson liian monta kertaa ja ajatellut, että we're in business.

Kaniini
9/21 | 

Hieno tapahtuma taisi olla, kunpa asuisin siellä päin enkä täällä Hesassa. Minkä merkkiset nuo ihanat niittitennarit on? Tennarikausi on kyllä lopuillaan (ainakaan mun jalat ei tarkene niissä enää) mutta menee duunissa sisäkenkinä niinä päivinä kun on rokkifiilis.

Noonu
10/21 | 

Tosi kiba juttu Halosesta! :) Ite oon Kokkolan Halosessa töissä. Ja täytyy myöntää että mullakin tuli ennen ensimmäisenä Halosesta mieleen nimenomaa vaan ne juhlavaatteet. Kunnes ensin aloittaessani työharjottelun ja myöhemmin työt niin havahduin siihen että kyllähän siellä on muutakin kivaa :) Varsinkin se kenkäosasto.... ;) On myös Kokkolan paras!

Katih
11/21 | 

Mietin juuri aamulla, että tarvitsen kipeästi uudet syysnilkkurit. Taidanpa suunnata Haloselle huomenna.

emmi
12/21 | 

Hienot stailaukset, enkä olisi minäkään uskonut Halosesta löytyvä noin kivan näköisiä vaatteita.
Mutta miksi h***tissä oikeinkirjoituksen osaaminen loppuu sanan 'kanta-asiakas illan' kohdalla!!??? (Kyltissä joka on Nelliinan mallinukkien vierellä.) Aaarghh, yhdyssanat, prrkle.

Nina

Näin tästä muutama kuukausi sitten jonkun jutun, jossa kyseltiin valmistajilta tästä ja muista mallinukkien standardeista, ja vastaus nännikysymykseen oli "koska miehet pitävät niistä". Kyllä. Kelaa sitä. Kuulemma mallinuket on sen näköisiä kuin ne on, koska siitä miehet pitää, ja siksi naiset ostaa tuotteita jotka on sellasten nukkejen päällä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013