Kynähame on kaikkien monikäyttövaatteiden ykkönen. Se toimii urheilua lukuunottamatta melkein missä tahansa tilaisuudessa, ja sitä voi varioida kaikissa sateenkaaren väreissä ja printeissä, jos perinteinen musta ei kiinnosta. Siinä se, kynähame on ykkönen. 

Olin yhtä sydäntä, kun bongasin Instagramissa aivan huikean Tom of Finland -kankaasta ommellun kynähameen, johon tekijä oli ottanut kaavat minun omasta mallistostani <3 Nelliina & Suuri Käsityö -malliston sisältävä lehti on edelleen kaupoissa. Sieltä löytyy kaavat. 

Tässä on oma vaaleanpunainen versioni, joka on tällä kertaa osa rentoa, mutta silti astetta siistimpää asua:

Kengät: Minna Parikka / Lippa&toppi: H&M / Laukku: Vintage / Hame: Nelliina & Suuri Käsityö -lehti

Olin alunperin odottanut, että käyttäisin kynähamettani vain ja ainoastaan supernaisellisten korkkareiden kanssa, mutta olenkin yllärikseni tykännyt siitä eniten tennareiden ja släbäreiden parina. Vastakohdat ovat kiinnostavampia.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 | 

Kynähame pukee vain tosi harvoja ihmisiä, jos kunnolla heitäkään. Miksi se muuten on kynähame?

Senttu
3/7 | 

Kynähame -aivan mahdoton pukea 😅 En vaan osaa, näytän mielestäni ihan makkaralle eikä yläosatkaan näytä hyvälle enkä tiedä laittaako paita hameen sisään vai päälle vai miten.

Alankomaalainen
4/7 | 

Hei! Mitkä ovat släbärit? Olen asunut 49 v. Suomen ulkopuolella enkä siis ole ajan tasalla nykykielestä, vaikka seuraankin kaikemlaisia suomenkielisiä media-ulosantoja. Ilmoitathan nyt ystävällisesti minulle käännöksen nykykielestä yleiskieleen.

Shrek

Släbärit (eli läpsyttimet) tarkoittavat alunperin muovisia rantakenkiä, joissa kantapää on avoin. Ne läpsyvät kävellessä, josta kansankielinen nimitys juontuu 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010