Toijalan satama. Muistikuvat kyseisestä paikasta jakautuvat lapsuuden uimareissuihin ja teini-iän Satamarockiin. Hymyltä ei voinut välttyä, kun bongasin vessan seinältä seuraavan tekstin. Se ei ole minun kirjoittamani (harakanvarpaistani ei saisi hullukaan selvää), mutta vuosiluvun perusteella voisi jopa olla.


Vanhojen valokuvien perusteella minulla oli tuolloin 3 kiloa mustaa kajaalia, reuhufarkut ja vihreä baja-huppari. Lookki on sitten vuoden -95 hieman muuttunut, nyt ollaan niin kellohelmaa niin kellohelmaa.Minusta tuntuu vahvasti siltä, että tänä kesänä ei tarvitse mennä uimaan lainkaan. 14 astetta? Hyisaakeli.Jos viime viikolla oli koko ajan sellainen fiilis että lähtö sairaalaan on käsillä hetkenä minä hyvänsä, niin se tunnelma on nyt jo kaukana. Olo on täysin normaali ja odottavan aika alkaa olla vähän pitkä. Ei sillä että olisin malttamaton, ehei.

Kommentit (10)

Rasu

Aivan ihana mekko ja tietysti daami sen sisällä. Mä luulen että mun masupallo tarttis samanmallisen mekon :)))) Oletko teettänyt vai saako jostain tilattua. Kaikki omat kellomekot on joustamattomia ja ei enään mahdu päälle :/

Terveisiä Amerikasta! Halusin kiittää sinua Route 66-postauksistasi, saimme omaan matkaamme hyviä vinkkejä teiltä! Meille tämä oli jo kolmas roadtrip Amerikassa, ajoimme San Franciscosta Chicagoon, pian "pääsemme" takaisin kotiin. Meillä on matkassa mukana 1,5-vuotias tyttäremme, joka on pitänyt reissusta ja Amerikasta hurjasti!

Hirmuisti tsemppiä loppuraskauteen ja synnytykseen, on se äidiksi tulo ihan uskomaton juttu! Ja ne pienet varpaat ja se vauvan tuoksu! <3

Paju

Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa, lähtö synnärille voi tulla yllättäen! (mä käyn täällä joka päivä stalkkaamassa joko Suuri Poksahdus on tapahtunut ;) milloin se LA olikaan?

Emilia

Sama juttu täällä! Muutama päivä sitten oli sellainen olo, että kohta tässä varmaan päästään jo synnyttämään. Nyt ei mitään, mur! Tsemppiä helteisiin vikoihin päiviin! :) Täällä alkaa huomenna 40. raskausviikko.

Matilda

Hih, niinhän se monesti menee, että sairaalaan lähtö tulee silloin, kun vähiten odottaa. Kaikki "olot" ja supistukset ym. hävis viikko-pari ennen laskettua aikaa ja ajattelin, että tää kaveri taitaa viihtyä sitten masussa pitempään. Vielä lasketun ajan aamuna ja iltapäivänä en tuntenut mitään ihmeellistä, kunnes sitten illalla alkoivat säännölliset supistukset ihan yhtäkkiä. Seuraavana päivänä olikin sitten käärö jo sylissä :) Tsemppiä loppurutistukseen!

Heli

Täytyy sanoa että Sinun kohdalla pitää paikkaansa sanonta: Raskaana oleva nainen on kaunis! Onnea loppukoitokseen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012