Sateinen marraskuu voisi olla äkkiseltään ajateltuna ankeaa aikaa, mutta toisaalta se antaa mahdollisuuden ihan uudenlaisille "asusteille". Käytännöllisin mahdollinen asuste juuri nyt on tietysti sateenvarjo. Kokeile joskus mustan varjon sijaan jotain ihan muuta! Oma suosikkini vuosien takaa on Japanista ostettu Hello Kitty -sateenvarjo (aivan överi) ja sitten tämän postauksen kuvien kukkavarjo. 

Väripilkkuna tässä asussa toimii hyvin myös tuo kukkamekon sininen sivuraita. 

Tämä vanha Pasottin sateenvarjoni (*saatu blogin kautta, Mustahöyhen) on ulkopuolelta yksinkertaisen musta, mutta sisäpuolelta löytyy huikea kukkakuvio. Ihan erityisesti aikoinaan ihastuin tuohon flamingonuppiin.

Anjo Alleen 20-luvun mieleen tuova pitsihattu on yksi kauneimmista päähineistäni. Jos samainen hatuntekijä on tänäkin vuonna Suomen Kädentaidot -messuilla, voi olla että täytyy käydä tutkimassa mitä muuta kaunista sieltä löytyy. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat