Löysin paikalliselta Huldan kirppikseltä aika ihanan sateenvarjon, jättisuuren ja pilkullisen. Luulin ensin että se oli pelkkä päivänvarjo, sillä yleensä nämä kauneimmat ovat. Japanissa sain pettyä karvaasti kun luulin sen olevan sateenvarjotaivas ja sitten lähes kaikki upeat värikkäät varjot olivatkin vain aurinkosuojia.

zy2touko14


zy1touko14Aamuinen rankkasade retuutti omenapuita sen verran tehokkaasti, että nyt näyttää siltä kuin nurmikko olisi täynnä lunta tai rakeita. Aika taianomainen tunnelma toisaalta, vaikka mielelläni olisin pitänyt puut täydessä kukassa vielä vähän pidempään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (13)

Sanjana
2/13 | 

Oih, tuollanen unelmavarjo <3 tuon tyylisiä pitäis kaikkien sateenvarjojen olla, jopa oikeasti suojaavat siltä sateelta :F

Suski
4/13 | 

Niin toivon kuvia tosta teidän pihapiiristä :) kaikista sopukoista, näyttää niin upeelta!!

5/13 | 

Olipa ihana tavata sut, koska olet ehkä positiivisin ihminen ikinä! Ja kiitos yhteiskuvasta, sisko oli kateudesta vihreä! ;D

Ava A
7/13 | 

Kaunis piha teillä, juuri sopivan boheemi. Ihastelin juuri pergolaanne Divaanin blogin puolella, mutta jostain syystä en pystynyt kommentoimaan sinne. Ihania pallovaloja on ainakin ennen saanut Clas Ohlsonilta, eli kannattaa tsekata sieltä. Valot sopivat muistaakseeni myös ulkokäyttöön (minulla on sama valosarja sisällä), niissä on pitkä johto ja niitä saa sekä valkoisilla että värillisillä lampuilla.

Chatte
8/13 | 

Juu eipä pahenna munkaan omakotitalokuumetta tuo ihana puutarha! Kaupungissa ja kerrostalossa on niin tylsää, kun viikonloppuisin ei pääse vaikka puutarhaan puuhastelemaan... Ja mukava ulkoilukin hankalampaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012