Tässä on asu viime viikolta, jolloin en vielä voinut näyttää sitä, sillä Nordic Tricot by Ivana Helsinki -kamppispostaus oli vielä julkaisematta. Tämä Mimosa-mekko (saatu blogin kautta) on ilmeisesti ollut malliston supersuosikki, ja ikävä kyllä sen varastosaldot eivät ole päivittyneet Tokmannien nettisivuille oikein. Mutta mekkoa kuitenkin on myynnissä, vaikka nettisivujen mukaan näyttäisikin nollaa. Joten kannattaa käydä vilkaisemassa kaupasta, jos Mimosa oli kesäostoslistalla. 

Vyöllä rutattava väljä mekkomalli on täysin passeli grillauskesään :D pystyy säätämään vyötä tarvittaessa.

Mekko: Nordic Tricot by Ivana Helsinki / Hattu: KN Collection (saatu blogin kautta) / Kengät: Minna Parikka

Elän släbäreissä. Onneksi niitä on tarjolla todella upeinakin versioina!

Kommentit (2)

Jutta
1/2 | 

Kiitos Niina mekkopäivityksestä. Kävin aiemmin harmittelemassa ettei näytä mekkoa enää olevan saatavilla. Kävin ehkä Helsingin pienimmällä Tokmannilla (ei tärpännyt) ja laitoin äidin asioille pikkukaupungin Tokmannille (ei tärpännyt). Kolmas kerta toden sanoi. Toivottavasti laukka kannatti 😂

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010