Nyt ehdin vihdoin vetämään hihat ylös ja tarttumaan pihasaunan kamarin kunnostukseen. Alkutilanne 12 neliön huoneessa on seuraava. Seinissä on vaalea kellertävä maalipinta, mikä on nuhraantunut monin paikoin ja täynnä tahroja. Lattiassa on vanha kunnon opiskelijaluukkutyylinen muovimatto, eli juuri sellainen kukertava ei-minkään-värinen matto mikä minulla(kin) oli opiskelijayksiössäni. Ei varsinaisesti ole ikävä tuota asuntoa, eikä etenkään sitä lattiaa :D


Lisäksi jalkalistat puuttuvat kokonaan.


Vesisateen vuoksi en voinut viedä nojatuolia ja sohvaa ulos, joten siirsin ne keskelle huonetta. Tuossa nurkassa näkyy myös vanha kamina, mutta se saa todennäköisesti nyt tässä remontissa lähteä sillä se vie paljon tilaa ja on loppujen lopuksi vähällä käytöllä. Huoneessa on ihan normaali sähköpatteri, jonka avulla peruslämpö säilyy ympäri vuoden eli saunakamari on lämmintä tilaa.

Ihan ensimmäinen vaihe oli laittaa seinät uuteen maaliin.Hieman jännitti alkaa sutia noin tummaa maalia seinään, mutta ei vitsi siitä tuli hieno! Tässä kuvassa on menossa vasta ensimmäinen kerros ja beige kuultaa vielä alta. Mutta nyt koko huone on saanut uuden värin ja kuivuu parhaillaan. Laitan kuvia kun se on oikeasti kuivanut ja maali on tasaisen näköinen.

Ihan superkivaa päästä taas kunnolla hommiin. Erityisen kivaa on laittaa tuo pihasaunan oleskeluhuone kuntoon, sillä tähän asti se on toiminut vain varastona. Meille tulee tavallaan kokonaan uusi huone käyttöön :)

 

Kommentit (1)

1/1 | 

Mun lapsuudenkodin huoneen yks seinä on just saman värinen kun tuo! :) Maalasin sen joskus viisi-kuusi vuotta sitten enkä vieläkään ole kyllästynyt, vaikka äiti kovasti väitti niin käyvän.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011