- Kaupallinen yhteistyö: Scandic -

Nyt se on sitten vietetty yö kontissa, melkoista. Olin kyllä nähnyt kuvia Scandicin konttiin rakennetusta hotellihuoneesta etukäteen, mutta silti se onnistui yllättämään hienoudellaan. Olin ehkä odottanut enemmän jotain arkisemman työmaakontin tyyppistä ratkaisua, mutta tämä olikin aika luksusta. Itseasiassa se oli hienompi kuin suurin osa hotellihuoneista missä olen yöpynyt, ihan suihkutiloja myöten.
Sisätilat olivat tilavat, vaikka huone olikin tietysti pitkän mallinen. Hyvin sopi muhkea tuplavuode ja suuri sohva vierekkäin, niin että mahtui vielä kulkemaan. Kylppäri ja WC-tilat olivat hotellihuoneen päädyssä, ja niitä pystyi käyttämään ihan normaalisti.

Henkisenä (ja entisenä) tamperelaisena oli aika kokemus olla yötä Laukontorilla. Maisema suvantoon oli aivan upea, tästä ei juuri tamperelaisemmaksi näköalat enää muutu. Laivoja katsellessa kului muutama tunti terassilla kuin siivillä, sattui vielä kunnon auringonpaiste. Scandic To Go herätti myös paljon mielenkiintoa ohikulkumatkalla olevissa turisteissa ja kaupunkilaisissa, moni kävi vilkaisemassa mikä ihmeen paketti laiturille on tuotu. Ei kuitenkaan häiritsevästi, suomalaiset ovat yleensä erittäin kohteliaita kun huomaavat että tila on yksityiskäytössä.
Majoituspakettiin kuului myös pari fillaria ja Tampere-passi, joten ilman muuta me lähdettiin illalla pyörähtämään kaupunkikierroksella niiden kanssa. Olen asunut vasta vuoden muualla ja jo nyt olo oli kuin turistilla, niin paljon kaupunki on muuttunut. Hämeenkadun toinen pää on suljettu bussi- ja taxiliikennettä lukuun ottamatta autoilta ja sinne on tehty omat kaistat polkupyörille, wow. Vihdoinkin. Manse ei varsinaisesti ole polkupyörämyönteisyydellä tähän asti loistanut. Samoin joka kulmalla näkyi uusia ravintoloita ja kahviloita. Me tosin oltiin tylsiä ja mentiin syömään vanhaan lemppariin eli Marusekiin. Maruseki kutsui seireenien lailla, ei voi mitään.Koska Scandic To Go ei ole varsinaisen Scandic-hotellin läheisyydessä, siinä majoittuville tulee aamiainen toivottuun aikaan suoraan ovelle. Ihan jees syödä aamupala auringonpaisteessa ulkona Laukontorilla, ei voi valittaa.


Taas ollaan yhtä kokemusta rikkaampana, yö kontissa - check! Me oltiin lomailemassa Tampereella tiistaina, keskiviikosta eteenpäin majoittuvilla olikin sitten ihan näppärä yöpaikka ja oma terassi Tammerfestien ytimessä. Katseltiin suvannon yli festarialueen valmistelua ja todettiin että kyllä, fiksuja ovat ne festarivieraat jotka ovat älynneet Scandic To Go:n tuolle ajalle varata. Jos tällainen hotellihuone olisi mahdollista tilata jonnekin Invernessin jylhiin maisemiin, pakkaisin jo matkalaukkuja.

Ps. Muistakaa osallistua Scandicin majoituslahjakortin arvontaan sekä minun blogissani (linkki postaukseen) että Divaaniblogien kamppissivulla, kaksi mahdollisuutta voittaa!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011