SPONSOROITU.
Schwarzkopf on lanseerannut yhdessä Olivian kanssa Hair Icons 2012 -kilpailun, jossa tukkajumalattaren rooliin saatat päätyä juuri sinä. Nyt etsitään Suomen upeimpia hiuksia!  Tuotepalkintojen lisäksi kilpailun voittajalle on luvassa oma aukeama Olivia-lehdessä (tammikuu 2013), luonnollisesti upeimmilleen stailattuna (hiukset, meikki, vaatteet) ja kaksi VIP-lippua Tukholmaan Mercedes-Benz Fashion Week –muotitapahtumaan. (Tapahtumassa itse kerran paikan päällä olleena voin kertoa, että oli aika mieletön reissu.)

Osallistuminen tapahtuu Schwarzkopfin Facebook-sivulla KLIK! Osallistuja lähettää itsestään valokuvan lyhyiden perusteluiden kanssa (miksi juuri sinun pitäisi voittaa) kilpailuun 15. marraskuuta mennessä ja kuvat julkaistaan osoitteessa: www.facebook.com/schwarzkopfsuomi.

Yleisö saa äänestää suosikkejaan, joten kannattaa ohjata ystävätkin paikalle kannustamaan. Alkusarjasta jatkoon pääsee viisi finalistia, joiden kesken loppuskaba käydään 14. joulukuuta eteenpäin.
Lyhyttukkainen, pitkähiuksinen, räväkkä tai klassinen, ihan sama, kaikki voivat osallistua. Ja jos tukka on pientä hienosäätöä vailla, se ei haittaa, onhan luvassa stailausta, puuteria ja muuta kiillotusta. Pääasia että on potentiaalia. Minusta olisi ihana nähdä tuossa joukossa teikäläisiä :)

Joten nappaa itsestäsi (kaverit/sulhot voi aina valjastaa jeesaamaan) edustava kuva ja lue lisätiedot: www.facebook.com/schwarzkopfsuomi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

smiley
1/2 | 

Morjesta!

Tää ei nyt liity asiaan, mutta kattelin noita meidän teatterin julkasusuunnitelmia kun oli tullu uus päivitetty versio, että alustavasti se Frankenweenie on tulossa ensi-iltaan vasta 11.1.2013. Eli pikkasen joudut vielä odottaan, ellei sulle oo lähiaikoina tulossa mitään reissua missä sen pääsisit näkeen aiemmin.

-Finnkinolainen

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013