Yksi Suomen Kädentaidot -messuilta löytynyt uusi hieno tuttavuus oli Gitte's scrubit. Voi olla, että myyntikojun herkullinen ulkonäkö veti minut puoleensa vääristä syistä (ooh mitä syötäviä!), mutta eipä tosiaan haitannut värikkäiden palojen paljastuminen palasaippuoiksi ja vartalonhoitotuotteiksi. Upeissa pastellisävyissä hehkuvat palasaippuat ovat melkoista silmäkarkkia:

Se mitä Gittesin tuotteista lopulta päädyin ostamaan, oli Kaakaovoi-sokerikuorinta eli scrubi. Tuon yllä näkyvän palan kanssa mennään suihkuun! Pesun jälkeen aletaan scrubailemaan eli hinkataan palan kera ihon ongelmakohdat (kuivat kohdat, selluliitti, jalkojen kovettumat) tai koko kroppa, jos kaipaa kunnon virkistystä. Sen jälkeen iholle jäänyttä sokeria hierotaan vielä niin kauan, että sokeri sulaa. Tämän jälkeen huuhtelin vielä pikaisesti kropan, että irtosokerin jäänteet lähtivät veke.

Kaakaovoi jättää iholle pehmeän tunteen, niin ettei suihkun jälkeen tarvitse lainkaan vartalovoidetta! Huikeaa! Kaltaiselleni atoopikolle tämä on hieno asia. Palasta riittää useampaan kertaan, riippuen toki kuinka innolla itseään kuorii. 

Aivan ihana tuote kertakaikkiaan, erityisesti tuo iholle jäävä jälkitunne. 

Ps. jätin mansikkamehuscrubini keittiöön lautasen päälle otettuani siitä pari valokuvaa, ja hetken kuluttua mieheni huuteli olohuoneeseen että saako syödä leivoksen keittiön pöydältä! Hetken ehdin miettiä, että minkä ihmeen leivoksen... :D

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat