Olen sen verran mummeli, että lumen tullessa jätän pääasääntöisesti korkkarit kaappiin. Pois lukien juhlat ja muut erikoistilaisuudet. Tänä syksynä korkkarikausi tuntuu kuitenkin jatkuvan mukavan pitkälle, kun lunta ei näy eikä kuulu. 

Tämän asun Minna Parikan piikkikorkosaappailla ei todellakaan sipsutella jäällä, jos haluaa säilyttää lonkkansa kasassa:

Takki: H&M / Saappaat: Minna Parikka / Hattu: KN Collection, saatu blogin kautta. 

Brigitte-saappaan lesti istuu jalkaani täydellisesti. Korko tulee juuri oikealle kohdalle jalan alle, että kengällä on hyvä kävellä. Samoin mantelin muotoinen kärki on kuin minulle mitoitettu. Olen onneksi ollut onnekas kirppismetsästäjä, sillä olen löytänyt tämän ikivanhan mallin sekä mustana että punaisena. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 | 

Kysyin joskus aikaisemmin jo tätä; käytkö säännöllisesti nettikirpparit läpi hakusanoin vai saako niihin hälytyksen joka ilmoittaa uusista ilmoituksista? Mitä kirpputoreja käytät?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Käyn sekä säännöllisesti läpi, että tietyistä paikoista voi tilata muikkarit, kuten Vestiaire Collectivesta. Kannattaa myös liittyä Facebookin tietyn merkin spesiaalikirppisryhmiin, eli jos tietää etsivänsä juuri tiettyä merkkiä / tyylisuuntaa, sille usein löytyy oma FB-kirppis. Huuto.net/Tori.fi/ebay/Zadaa/Emmy ovat myös hyviä metsästyspaikkoja. 

Olen myös laittanut ihan puhtaita ostoilmoituksia ko. paikkoihin, jos tiedän täsmälleen mitä mallia/väriä/kokoa etsin. 

Jos satut asumaan hki, kannattaa seurata myös vintage/merkkivaatekirppis-putiikkeja Instassa, sinne usein päivittyy "tänään uutta" kuvia, joista voi bongata haluamiaan brändejä. 

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat