Kaupallinen yhteistyö: Fisher-Price

Edellinen Fisher-Pricen kassakonepostaus sai aika monta nostalgista kommenttia, kun muistelitte omia lelujanne vuosien takaa. Tällä kertaa otan käsittelyyn toisen klassikkolelun, maatilan. Eläimet kiehtovat varmasti jokaista lasta asuinpaikasta riippumatta. Kummipoikaani kiinnostaa hurjat ötökät, liskot ja käärmeet, meidän Annia taas hevoset, lehmät ja hämähäkit. 

Kun Anni sai Fisher-Pricen Little People Animal Friends -maatilan eläimineen, lehmä sai heti nimen. Se on Mimmi-lehmä. TV-sarja Mimmi-lehmä ja Varis on tämän hetken suosikki, ja leikki jatkuu ohjelman ulkopuolella. On hauskaa seurata kuinka 2-vuotiaan lapsen mielikuvitus kehittyy koko ajan. Mimmi hyppää TV-ruudulta leikkeihin ja seikkailee punaisella maatilalla ystäviensä kanssa. Tämä lehmä harrastaa esimerkiksi katolta putoamista ja siilosukellusta. Mimmi-lehmä myös karkailee omille teilleen ruskean Miina-hevosen kanssa. Miina on nimetty mieheni serkun hevosen mukaan. 

Nykyään meillä on iltaisin ennen nukkumaan menoa maatilan kanssa tarkka rutiini. Kaikki eläimet pitää laittaa yöksi omiin karsinoihinsa ja ovet kiinni. Anni on perinyt jostain järjestelmällisyyttä, mutta ei todellakaan minulta... 

Aamulla herättyään tyttö juoksee olohuoneeseen, avaa maatilan ja ottaa eläimet ulos. Ensimmäisinä päivinä Anni heräsi puoli viideltä aamuyöllä, kun ei malttanut mieltään. "Leikkimäääään!" hihkuminen viisarien näyttäessä 4:30 oli tavallisesti kellon ympäri nukkuvalle lapselle erikoista. Ihmettelin aikani mistä aamuhyppely johtuu, kunnes tajusin että maatila se siellä polttelee :D Onneksi tämä on nyt tasaantunut ja yöt nukutaan kunnolla. Olen aamuvirkku, mutta en ihan noin aamuvirkku.

Punainen maatila on kulkenut meillä mukana myös pappalassa, sillä sen saa taitettua kasaan ja siinä on kätevä kantokahva. Isovanhemmille on kerääntynyt ihan omat lelulaatikot, mutta jotain pitää aina kotoakin ottaa mukaan.

Tämä maatila soittaa myös musiikkia ja siitä kuuluu eläinten ääniä, kun avaa keskimmäisen karsinan oven. Asia, joka selvisi minulle vahingossa pienimuotoisen säikähdyksen myötä. Koska kukapa nyt tuoteselosteita lukee etukäteen. Leikin ilon löytää leikkimällä ja kokeilemalla. 

Punainen maatila on tarkoitettu 1-6 -vuotiaille, joten ennustan että tästäkin riittää iloa leikkeihin muutamaksi vuodeksi. Anni on ollut niin innoissaan eläimistä koko ajan, etten usko sen laantuvan kovinkaan nopeasti. Nuket ovat hänelle ihan yhdentekeviä, vain eläimet kelpaavat leikkeihin. Mutta mikäs siinä, Mimmi-lehmän seikkailuja on hauska seurata. 

Kommentit (5)

minea_
3/5 | 

Ihana leikkijä ja maatila, mutta mä iskin todella silmäni tohon takana olevaan leikkitelttaan!! <3 Mistämistä se on??? ?

Sinna
4/5 | 

Eikä! Tämä oli ihan minun lemppari pienenä! Eihän meilä itelä ollu tätä lelua, mutta neuvolan aulassa oli. Siksi rakastinki neuvolassa käyntiä, enkä olis koskaan halunnu lähteä sielä pois. Mulla jäi ikuiseksi haaveleluksi tämä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011