Tämä tammikuu jää mieleen lumettomuudesta eli toisin sanoen siitä, että olen pystynyt käyttämään töissä tavallisia korkkareita. Ei ole tarvittu vaihtosaappaita, sillä ulkona on todella ollut lämmintä ja maa on ollut pääasiassa kuivana. Ehkä pidempiä matkoja ei siedä liikkua pikkukengissä, mutta lyhyemmät pätkät on ok. 

Viime torstaina aamukahvilla olin hangonkeksinä työkavereilleni, miten mukavaa saada lempikengille käyttöä myös talvella. Muut olivat vahvasti sitä mieltä, että vain Niina korkkareineen voi iloita lumettomuudesta :D 

Samana päivänä alkoikin sitten sataa kylmää taivaalta ja mietin että hitto, tässäkö tämä sitten oli. No, ainakin olen onnistunut ottamaan mustasta talvesta ilon irti edes jollain tavalla. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010