Ivana Helsingin Copper Chain -mallisto on mainittu tässä blogissa suhteellisen monta kertaa, onhan kyseessä yksittäinen kaikkien aikojen suosikkimallistoni. Minulla on haalittuna kasaan kupariketjuista juhlamekko, neuletunika(mekko), kaulahuivi ja tämä maailman ihanin jättimäinen villapaita. Tunikan ostin silloin aikoinaan suoraan kaupasta, mutta muut on hankittu toisen käden tuotteina eli nettikirppiksiltä.Nyt justiinsa kun katsoo ikkunasta ulos, kyseinen villapaita on kotikissan paras ystävä. En tiedä mitään pehmoisempaa ja lämpöisempää kuin tämä. Glögilasi käpälään ja hyvä leffa pyörimään ja se on siinä. Mitä enemmän ulkona sataa lunta, sitä enemmän tekee mieli leikkiä karhua talviunilla :D Luojan kiitos löysin tämän huutonetistä muutama vuosi sitten, on ihan varmasti yksi kaikkien aikojen parhaita 2nd hand löytöjäni.

Kommentit (7)

Maria
1/7 | 

Hei! Sama kupariketjumallisto on myös minun suosikkini. Itselläni on vain tuo tunika/mekko mutta kehuja se on kovasti saanut. Edelleen luottovaatteitani kun pitää olla kotiasua edustavampi ;-) -maria

Niina
2/7 | 

Oi mikä rakkauspakkausneule <3 Joku tuon tyylinen hakusessa mullakin mihin vois vaan kietoutua sohvan nurkassa kylminä talvipäivinä. :)

mymmeli
3/7 | 

Vaikka kaikki syysvaatteet ovat ihania, vaatekaapin tilaa voisi säästää pitämällä tota ainoana syys-, talvi- ja kevät vaatteena! Niin täydellisiä nuo jättineuleet ovat. Tosin tän blogin kuvat saattaa silloin muuttua hieman ykstoikkoiseksi :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011