Tilaus Tiia Vanhatapion Seppälälle suunnittelemasta mallistosta lähti näppikseltäni torstaina, ja paketti on jo täällä! Nopeaa toimintaa.
Ensinnäkin, iik. Toisekseen, IIK! Kuparia ja mustaa, oi oi.
 

Ehkä tuo Pikku Myy -habitukseni ei ole ihan paras pari piikkipannalle, joten palataan paremmilla kuvilla.

Kommentit (2)

iitunen
1/2 | 

Mä tilasin to ja paketti Oli noudettavissa pe :D ainoa vaan että layout Oli pettymyksiä molemmat, takas lähtee :/ mokkanahkainen clutch on ku joku halpispussi, khan ku superhuono lehtitilauslahja.. Etsimään hurts pikkujoululaukkua siis. :D

Lissu Bee
2/2 | 

Katselin noita kuteita seppälän sivuilla, ja täytyy ihmetyksen vallassa todeta, että onpas surkean näköisiä tuotoksia. En ymmärrä. Trikoovaatteita, jotka ovat erittäin Seppälämäisiä. Miksi Tiia Vanhatapio antaa nimensä tälle mallistolle? Onko hän todellakin suunnitellut malliston? Miten ihmeessä, eihän siinä ole mitään kiinnostavaa! Järkyttävä pettymys, koska odotin tältä jotain tummanpuhuvaa korppihenkistä liehuvaa siluettia.
Tuo panta on nätti, mutta ei poikkeuksellisen, ei sellainen että viitsisi tehdä tilauksen... Ja mekko, se sopii varmasti joillekin ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011