Hameet ovat tyylini kulmakivi mekkojen ja korkojen ohella. Pidän jatkuvasti silmällä lehdissä, netissä ja kadulla hameita uusien ideoiden varalta, miten voisin tehdä täydellisen hameen. Paitsi että nyt ei enää tarvitse, tänään silmieni eteen avautui sähköpostissa kuva Siitä Täydellisestä. Ja se on suomalainen! Hyvä Suomi, kyllä täällä osataan tehdä muutakin kuin vain tylsää pelkistettyä ja graafista muotia!

Saanko esitellä, Jolierin kesän 2012 Siren & Lily -kokoelman Täydellinen hame.


jolier3

jolier3

I H A N A ! Ihan täydellinen. Täydelliset värit, täydellinen muoto, täydelliset rimpsut. Että hello lover vaan, ensi kesänä nähdään!


jolier1

jolier1

Siren & Lily -mallistossa oli muitakin sieviä kääntöhameita, mutta ei ole epäilystäkään mikä on se ykkönen. Vähän silti löytyisi rakkautta tälle pussihameellekin...


jolier2

jolier2

Ps. hassu juttu, olen aikaisemmin yhdistänyt Jolierin vain siihen muunneltavaan Jolier ONE -toppiin, joka muutama vuosi sitten villitsi muotikansaa. Silmäni avautuivat vasta keväällä Puoli Seitsemän -ohjelman kuvauksissa kun zoomasin silmäni juontaja Marjan upean vihreän mekon niskalappuun: Jolier.

Kommentit (18)

Jenni
1/18 | 

Sitten kun näitä alkaa ilmestyä kauppoihin, muista ilmoittaa tänne blogiin että käyn itsekin ostamassa tällaisen ! :D

Emilia
2/18 | 

Tuo viimeinen hame on kyllä todella kaunis, mutta väri. Minulle ei kyllä mitenkään päin istu oranssipunainen.

Ensimmäinen on taas niin Nelliinamainen kuin vain voi olla. :)

Minulta löytyy JolierOne kaapista. On tosin jäänyt vähän vähälle käytölle. Pitäisikin ottaa nyt tehtäväksi laittaa se päälle, keksiä uusia tapoja pukea se ja kuvata niitä vaikka blogiin.

moeni
4/18 | 

Itse en kyl tykänny noista ekoista hameista röyhelöillä, mut muut hameet hienoja :)

ano
10/18 | 

Hmm tuo eka hame on niin kiva, että voisin melkein lainata ideaa ja tehdä omanlaiseni version..

Tymy
15/18 | 

Todella veikeitä hameita - heti olin jo Jolierin nettisivuilla niitä surffaamassa mutta eipä vielä olekaan saatavilla. Harmi, ois lähtenyt tilaukseen samantien.

16/18 | 

Käännettävät hameet sulattivat mun sydämen ! Erityisesti tuo punainen on must-have :) onko mitään tietoa hameiden hinnoista ? Mekkojen hinnat kun pyörii siellä 200-250€, mikä on mulle ehkä hieman liikaa yhdestä vaatekappaleesta...

Hanna
17/18 | 

Jolierit on vaan niiiiin parhaita! Mulla on jo useampi kaapissa (pari onea, pretty...). Ekologisia, monikäyttöisiä - ihan parhaita! Ja ei kyllä mun mielestä oo mikään paha hinta todellakaan niin laadukkaasta design-vaatteesta (esim. verrattuna joihinkin muihin suomalaisiin suunnittelijoihin) - etenkin kun tietää, että vaate kestää vaikka seuraavalle sukupolvelle...Ei vitsit en malta odottaa, että noi on kaupoissa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011