Kun aamulla vilautin toista villapaitaani, niin tässä olis se toinen. Ivana Helsingin muhkea muhkuneule on Copper Chain -mallistosta parin vuoden takaa, yksi lempparimallistojani kautta aikain. Muistan kun näin tuon malliston ensimmäistä kertaa muotinäytöksessä, se oli rakkautta ensi silmäyksellä.
 

Siinä missä viime viikolla olin skarppina koroissa ja nahkabyysissa, tänään oli todellinen Maanantai ja kotiin jäivät sekä korot että nahka. Mukavuus oli päivän sana. Leena Sarvi totesi muotimessuilla viikonloppuna meitä haastatellessaan, että tyyli aina ennen mukavuutta ja kauneuden vuoksi voi vähän kärsiä, ja tässä vaiheessa minä hymyilin sisäisesti että joopa joo, huomenna on niin villapaita+tallukkaat -päivä kun olla voi :D Olen tuurijuoppo kauneuden eteen kärsimisen suhteen. Välillä hillun monta päivää megakorkkareissa ja pönkkähameissa, ja välillä taas on jättineulepäiviä. Mutta rispektiä vaan kaikille naisille, jotka jaksavat olla aina huoliteltuja, minulla laiskuus vetää välillä ohi pahemman kerran.

 

Kommentit (19)

Mymmeli
1/19 | 

IvanaHelsinki, nam. Oman vaatekaappini kätköistä löytyy kanssa noita muhkuneuleita. Ihan mahtavia alkusyksyllä, mutta sitten kun tulee kylmempää ja päälle pitäisi pukea takki (siis oikeasti Muhkeita neuleita).. tadaa: näytän valtavalta möhkälemakkaralta. -.-

Jennikp
2/19 | 

Voi apua... miten kukaan jaksaa pukeutua joka ikinen päivä vimpan päälle? Okei, olen mäkin aika tarkka (kai?!), en lähde esim. lähikauppaan enkä lähipitseriaankaan hakemaan ruokaa ilman että huolittelen naamani ja pukeudun jotenkin asiallisesti... mutta eikai se tyyli tarkoita automaattisesti esim. korkokenkiä? Tai epämukavuutta, tai kärsimistä? Huihai sanon minä! Voi sitä näyttää hyvältä ja tyylikkäältä mukavissakin vermeissä :)

Sitäpaitsi, sähän näytät oikein hyvältä ja tyylikkäältä tuon jättineuleen kera :)

Tyty
3/19 | 

Oikein!!! Maailma tarvitsee normaaleja ihmisiä esikuvakseen, vaikkakin sulla tuo tyyli on hallussa oli sitten muhkuneulepäivä tai ei. :) On mukavaa lukea blogia, jota kirjoittaa IHMINEN (jolla on ihania vaatteita).

Halina
4/19 | 

Siis mulla mukavuus on kriteeri numero 1 puekutmisen suhteen:D ellei lasketa jotain bile-iltaa yms. Oon NIIN onnellinen että voin luvan kanssa käytää tällä hetkellä verkkareita ja lenkkareita, koska oon harjottelussa liikuntamestassa:D! Mutta toteutan tätä tyiiliä myls koulussa(krhmm), ja olen jopa jätkäporukasta se joka ei mieti tyyliään aamuisin hahah! Mutta kadehdin välillä niitä naisia, jotka oikeatsi jaksaa meikata ja pukeutua tyylikkäästi...ehkä mäkin joskus:))!

Lui
5/19 | 

Kiitos, että välität viestiä eteenpäin. Stellan blogissa tuli jo näsäviisaita vastauksia, että ei bloggaaja voi vaikuttaa mainoksiin. Minä uskon - ehkä naivisti - että voi ja täytyy voida. Mikäli itse pitäisin kaupallista lifestyleblogia ja siihen ilmestyisi poliittisia mainoksia, sanoisin sopimukseni irti jollen voisi vaikuttaa mainossisältöihin. Ei kai bloggaaja voi olla minkä tahansa mainonnan väylä, vaikka kaupalliselle toimijalle blogia pitäisikin.

odemo

Ei asia kyllä maantieteelliseen sijaintiin liity kun on kyse internetistä, jolla ei näitä rajoja ole. Et ehkä itse voi äänestää kyseistä ehdokasta, mutta tämä saakin asian näyttämään siltä, että mainostat tiettyä puoluetta yleisesti. Kuten sanoin " luovat samantien mielikuvan bloginkirjoittajasta ja kirjoittajan poliittisesta kannasta" ei vain siitä ketä nimenomaista henkilöä äänestää.

Ja lukijoita kuitenkin on Helsingissäkin.

6/19 | 

Toi neule on ihana. Ei aina todellakaan tarvi olla epämukavissa vaatteissa ollakseen silti tyylikäs :)

Lui
7/19 | 

Kommentoin jo Stellalle, että vaalimainos ei mielestäni sovi Olivian blogeihin. Ehkä voit vaikuttaa siihen, että jatkossa minun ei tarvitse nähdä vaalimainoksia blogissasi?

Inna
8/19 | 

Itellä menee mukavuus aina etusijalle ja sehän kertoo vain onnistuneesta valmistuksesta jos on sekä trendikäs että myöskin mukava päällä, oli se sitten vaate taikka kengät. ;) Tietysti joinain bileiltoina hieman satsaa ei-niin-mukaviin vaatteisiin.

Neuleet on ihania, olen kyllä todellakin syysihminen kun hamstraan ihania muhkeita neuleita vaatekaappiini! Tuon Ivanan voisin hyvin kelpuuttaa omaan vaatekaappiini myös.

Anana
9/19 | 

En ikinä meikkaa, koska pelkään että siitä tulee sellanen ns. pakkomielle. Tarkoitan että esim. ei voi mennä edes sinne lähikauppaan ilman meikkiä jne.
Meikkasin kyllä joskus ylä asteella, mutta sitten lukiossa mulla vaan loppu viitseliäisyys :D

10/19 | 

Voi sitä olla tyylikäs ja mukavasti pukeutunutkin. Ei siihen tarvii kuin joko rahaa tai vähän aikaa ja vaivaa (että jaksaa etsiä). Mä esim. käytän korkkareista usein saappaita ja nauhakenkiä. Ja juhlakengissäkin on nilkkaremmi, että ne pysyy hyvin jalassa eli ovat mukavat. Koska kyllä hyvin istuvat maltillisen koron korkkarit ovat varsin mukavat. Ja nykyään on tosi tyylikkäitä joustavasta materiaalista valmistettuja vaatteita. Mulla esimerkiksi kaikki kauluspaidat ovat sellaista vähän joustavaa matskua, mutta näyttävät silti ihan "tavallisilta".

Ja kyllä, myös biker-bootseissa ja isoissa neuleissa voi olla tyylikäs, mutta ei business-pukeutuminen tarkoita epämukavaa (oletan, että sitä Leena Sarvi tyylikkäällä tarkoitti).

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/19 | 

kannattaa huomioida myös sellainen pikku yksityiskohta, että minä olen tamperelainen, ja tuo vaalimainoksen ehdokas on helsinkiläinen = ei voi olla minun ehdokkaani :)

Laitan palautteenne mediamyynnille tiedoksi, ja ilman muuta näistä asioista kannattaa avata suunsa jatkossakin, eikä vain äänestää jaloillaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Shrek
12/19 | 

Joo, multakin terveisiä mainoksista vastaaville, että vaalimainokset eivät mielestäni kuuluu blogin kylkeen. Blogi henkilöityy niin tiiviisti kirjoittajaansa, että tästä saa sellaisen mielikuvan, että Nelliina henkilökohtaisesti kannattaa ko. ehdokasta.

Ja Leena Sarvellekin terveisiä, että mun mielestäni mukavuus on olennainen osa tyyliä. Oma tyyli lähtee siitä, että viihtyy ko. asusteessa ja tuntee sen omakseen. Eikä tyyliä / ei tyyliä voi jaotella siten, että on vain manoloblahnikeja tai crocseja. Sinne välimaastoon mahtuu aika paljon muutakin.

odemo
13/19 | 

joo, tästä jo kommentoitiin, mutta toi vaalimainos.. itse ainakin kiehuisin raivosta jos blogissani ilmestyisi minusta riippumatta vaalimainoksia, jotka kuitenkin luovat samantien mielikuvan bloginkirjoittajasta ja kirjoittajan poliittisesta kannasta.

jos en olisi huomannut lukea vastaustasi, että et itse ole tuohon vaikuttanut, olisi tämä jäänyt luultavasti viimeiseksi kerraksi kun luen tätä blogia..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012