Olin tänään päästä varpaisiin toisen käden vaatteissa. Vanhoilla lemppareillani. Leijonankeltainen paita oli alunperin pitkähihainen ja mallia puolijoukkueteltta, mutta päätyi saksien ja ompelukoneeni kautta nykyiseen muotoonsa. Vanhoja paitoja on aivan ihana tuunata, niistä saa vaikka mitä!

Innostuin pari vuotta sitten vähän liikaa murretusta keltaisesta ja olen pitänyt nyt tarkoituksella taukoa. Tänään olo vanhassa paidassa oli oikein piristävää ja värikin tuntui taas pitkästä aikaa raikkaalta.

t3
t3
t4
t4

Mekko on pelastettu kaverin kirppiskuormasta muutama vuosi sitten ja se on i-h-a-n-a. Edelleen. Kaikki puhvihihaiset paidat istuvat kyseisen mekon kanssa kuin nakutettu. Myös kaikenlaiset värikkäät paidat käyvät synkeään siniseen kivasti. Näitä monikäyttövaatteita soisi olevan enemmänkin.

Kommentit (31)

rairai

Ooh, tuo mekko!

Olisi kyllä aivan huippumahtavankivaa, jos joskus esittelisit kaikki ihanaiset mekkosi blogissasi! (on muuten osittain blogisi vika, miksi innostuin mekoista oikein kunnolla joskus pari vuotta sitten, ennen käytin aina vaan hameita, en niinkään mekkoja)

Aivan ihana tuo mekko! Itselläni on suunnittelupöydällä samanmoisella yläosalla, mutta erilaisella helmalla oleva mekkonen.

Onpa onnistunut asu! Siinä on jotain menneiden aikojen glamouria. Kiharat hiukset sopii myös hyvin tähän asuun :-)

Moikka moi,

Kirjoittelin blogiini artikkelin muotibloggaamisesta. Ideana suositut kotimaiset, sekä ulkomaiset blogit.

Sinun blogisi on myös mukana. Lisäksi mukana myös hesarin artikkeli.

blogi löytyy alla olevasta osoitteesta, jos kiinnostaa käydä vilkaisemassa.

http://vaakamambo.blogspot.com/

Käyttäjä1660
Liittynyt13.11.2015

Itsekin aina tapana tuunata vanhoja lempipaitoja ennen kun julmasti vaan todeta että ei enneee :) sit niistä tulee uusia lempipaitoja!

-Oola

Uuh, juuriki tuollaisia leijonankeltaisia vaatteita oon ihastellu viimeaikoina. Toimii aivan loistavasti mustan kanssa :)

Tiiitti

Jos IKINÄ kyllästyt tuohon mekkoon, täältä löytyy ostaja! :)

Mitä merkkiä se muuten on?

T

Paidan väri ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta tuo malli! Lähinnä siis nuo uskomattomat röyhelöt! Löytyykö paidasta jotain kuvaa, jossa se näkyisi paremmin?

Mekko on kans hieno.

Terhikki

Ooooi! Täydellinen asu! Hieno paidan väri + hienot vinot röyhelöt..Ja mekko on just nappi.Tuohon mekkoon sopisi myös semmoinen syvään uurrettu röyhelöpaita,mut se olis aika rohkea asu.. : D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012