Kyllä yksi nainen voikin sitten vetää riemuja selkälääkkeistään. Normaalisti lääkekuuri ottaisi pannuun, mutta koska sivuvaikutuksena voin käyttää ilman kipuja taivallisia korkkareitani, ei auta valittaa. tänään vuorossa aaaaaaaah niin täydelliset kissakorkkarit, Minna Parikka tietenkin.


Musta meshmekko ja aikuistakki on saatu blogin kautta, Sheinside.
Joku kommentoi että näytän rillit päässä siltä kuin olisin pukeutunut salainen agentti -naamiaisasuun, mutta beige trenssi vasta secret agent woman onkin :D

Ps. liikkiksen puolella tunnustan omituisen pelkoni, osallistukaa ihmeessä keskusteluun mitä kaikkea hassua sitä voi jännätä. Järvikammonihan olen jo aikaisemmin ottanut puheeksi, mutta lista ei suinkaan pääty siihen.

Kommentit (20)

Muhmero
1/20 | 

Mietiskelin vaan :D Näytät kuvien perusteella kuitenkin aika pitkälle. Ihanaa että pitkätkin käyttävät korkokenkiä, itse olen aika pitkä ja saan joskus negatiivistakin palautetta korkkareista.
PS. Rakastan noita Minna Parikan kenkiä, ostan tuollaset vielä kunhan rikastun.

5/20 | 

Iiiih, pakko antaa nyt tunnustusta Nelliinalle :D Pari vuotta takaperin olin epävarma farkkuhevirockrock-teini, joka salaa haaveili hulmuavista helmoista ja päätähuimaavista korkkareista. Vasta kun törmäsin sun blogiin uskalsin ottaa ratkaisevat ja tutisevat askeleeni H&M:lle, josta ostin ensimmäisen hameeni sitten lapsuusvuosien. Nykytilanne on sitten se, että housuja omistan vain kahdet, ja jouduin ostamaan itselleni vaaterekin mahduttaakseni kaikki ihanat hamoseni ja mekkoni jonnekin :D Myös korkkari- ja huulipunavalikoimat ovat kokeneet melkoisen kasvun. Kiitos ihana Nelliina, että tyrkkäsit minuakin kohti omaa itseäni näyttämällä (pitkää!) esimerkkiäsi <3
Ehkä sitä ensi jouluksi olisi sitten tarpeeksi rahaa ensimmäisiin Parikoihin :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

awwww ihana kuulla! Farkkuhevirock kuulostaa kyllä ihan mahtavalta tyyliltä sekin, mutta jos koet mekot ja hameet vielä enemmän omiksesi niin ihan mahtavaa että olet löytänyt rohkeuden pukeutua kuten haluat <3 elämässä on niin paljon tärkeämpiä huolenaiheita kuin se mitä muut meidän pukeutumisesta ajattelevat :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Martta
6/20 | 

Oletko tilannut Sheinsidesta? Ilmainen toimitus Yhdysvalloista Suomeen kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, tietenkin skeptisenä mietin, onko siihen jokin koira haudattuna... Mutta hienoja mekkoja, hotsittaisi kyllä.

Haluan myös sanoa samaa, kuin pikkupossu: rennosta tyyliasenteestasi olen saanut rohkeutta vetää päälleni juuri ne mekot, sukkahousut, hiuskoristeet ja muut kamppeet, joita rakastan, mutta joista toisinaan mietin, kehtaanko. Kiitos esimerkistä meille epäröiville!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

olen saanut paketin Sheinsidelta promolahjana, mistä tosin maksoin tullit toki. Jos tuolta päädyt tilaaman, niin varaudu siihen että pakettisi saapuminen kestää plus miinus kuukauden, minulla ainakin kesti tosi kauan ja siihen päälle vielä tulliin jumittaminen. Mutta sit jos ei ole kiirus, niin tilausta vaan :)

Ja kiitos paljon, tosi mahtavaa kuulla että voin rohkaista pukeutumaan kuten haluaa, tää on tosi tärkeää palautetta mulle :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

lätkä
7/20 | 

Siis jos sulla on niin kovat kivut, ettet ilman lääkkeitä voi käyttää korkkareita niin kannattaako niitä korkkareita käyttää ollenkaan?! Tuskin parantaa itse ongelmaa, kun selkäkivut kuitenkin voi vaikuttaa jalkojen lihaksiin asti ja toisin päin. Jos kuitenkin pyrkimys on päästä kivuista eroon? En toki tiedä mikä sulla on suurin ongelma, mutta kaikki usein vaikuttaa kaikkeen etenkin ihmisvartalossa. :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

luulisin että on ihan hyvä alkaa taivuttamaan / totuttamaan tuota jäykistynyttä nilkkaani pikku hiljaa uusiin asentoihin, siitä on kuitenkin jo monta kuukautta kun nivelsiteet repesivät. Lääkärikin sanoi että taivuttele ja venyttele. Selkä taas on salivamma, sillä ei ole nilkan kanssa mitään tekemistä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Inkkuw
8/20 | 

ihanat kengät <3

mutta hei, eikö tunnukin ihan hirmuisen häiritsevälle kun takin helma on niin pitkä että hame peittyy? itseäni ainakin häiritsee, tänäänkin kun oli ihonväriset sukkahousut jalassa tuntui vahvasti siltä että porukka luulee mun kulkevan ilman housuja! taisiis alaosaa, oli mulla hame (lyhyt hame... kerrankos sitä nuoria ollaan ja keväästä nautitaan!) :D

Ann
9/20 | 

Näissä kuvissa näytät todella pitkälle :D Siis sille minkä pituinen olet. Normaalisti näytät lyhyemmälle. Olisiko ehkä kuvakulman syytä. Kaunis anyway :)

Jonanna
11/20 | 

No jos se sinun nilkkasi nyt totuttelulla taas alkaa hyväksyä niitä korkeita korkoja ;) Itse kun aikoinaan sain pamautettua nivelsiteet kunnolla, vei oman aikansa ennen kun uskalsin korkokenkiä jalkaan. Pitkään myös vähän pelkäsin sitä, että jalka yhtäkkiä muljahtaa kun kävelen koroilla :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

luotan siihen että alkaa tottumaan. Pirun jäykkä se vaan on, eli selvästi on urakkaa edessä. Ja mulla on just toi kauhu koko ajan läsnä että onnistun säätämään nilkkani ympäri, ja siksi kävelen tosi varovaisesti ja näytän varmasti just niin urpolta, kuin olisin ekaa kertaa koroilla liikenteessä :,D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012