Punainen huone toimikoon edelleen taustana, joskin vanha Vilan luumun värinen mekko sulautuu siihen aika lailla.


Tämän mekon kanssa on aina ollut pakko valita sellainen hetki että vatsa on täysin litteä, eikä luvassa ole tuhtia ravintolaillallista, koska se hieman korostaa muotoja jos niitä sattuu olemaan. Kröh nyt on tilanne hieman eri. En edes muista miltä litteä vatsa enää tuntuu, tai kuinka näppärää on pystyä kumartumaan solmimaan kengännauhat tuosta noin vaan :D Silloinkin kun olin hetkellisesti vähän muhkeampi, minulla ei kertynyt kiloja vatsaan juuri yhtään, joten tämä on ensimmäinen kerta ikinä kun minulla iiiiso vatsa mitä taputella.



Jeffrey Campbellin Zorro Capit uskaltaa taas laittaa jalkaan, kun loska on poissa. Toivottavasti se myös pysyy poissa, koska pakkasin jo kaikki toppatakkini ja talvisaappaani pois...

Kommentit (2)

NOPPA
2/2 | 

Nätti väri mekossa ja kiva yhdistelmä- Anteeksi huomioni, mutta oletko sinäkin jumittunut yhteen käsilaukkuun? Itselläni on 60-luvun tyylinen krokokiiltonahkalaukku keikkunut mukana kohta yli puoli vuotta joka päivä! Viime talvena ostin ihanan sikarinruskean vanhan toimistolaukun tyylisen isomman veskan, jossa ihana napsautettava kiinnike edessä isolle taskulle. Pidin sitä koko viime talven. Kesällä oli hapsulaukkua ja pieniä olan yli heitettäviä laukkuja, punaista ja muuta...

Entä painonmuutokset? Minulla on kertynyt juuri masuun jo lapsesta saakka. Sääret on hoikat aina vaan...
Raskaana ison masun kanssa uskalsin pitää bikineitä...en muuten juurikaan...
Jos treenaisin, saisin helpostikin näkyvät lihakset, mutta en pidä kuin kävelylenkeistä, uimisesta ja luistelusta. Muut on karmeita lajeja.
Lapsena ja teininä pidin jopa telinevoimistelusta! (jota yleensä muut inhosivat tai pelkäsivät!)

Muista helliä meitä talokuvilla=)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013