Meille suomalaisille tyypillinen seinäkoriste on seinälautanen. Mielellään Arabiaa. Se on ensimmäinen asia mitä seinätavaroista tulee itselleni mieleen. Sitten törmäsin kirppiksellä seinätarjottimiin. 

Projekti Förmaaki eli kirjastohuoneen sisustus on parhaillaan työn alla ja kuten olen aiemmin kertonut, tarkoituksenani on löytää huoneen sisustus mahdollisuuksien mukaan käytettynä. Etsimiseen on hyvin aikaa, sillä huoneen valmistumisella ei ole kiire. 

Kun näin nämä kolme italialaista seinätarjotinta nokialaisella kirpputorilla, miten että vitsi miten hyvä idea. Tarjotin seinälle! Sitten mieleen alkoi palautua mielikuvia vanhasta mustasta ruusukuvioidusta tarjottimesta, joka riippui seinällä koristeellisten nauhojen varassa. En saa millään päähäni missä tällaisen toteutuksen olen nähnyt, mutta se oli jokin vanha perinnekoti. Visavuori? Vitsi tätä hataraa muistiani...

Näin ollen 3 ihanan överiä kullansävyistä tarjotinta muutti Pätsiniemeen, kaikki kolme yhteensä 5 euroa. 

Nämä tulevat näyttämään hienolta punaista seinää vasten. Nyt kun vielä keksisin mihin kohtaan huonetta ne lykkään. Kalusteiden paikat eivät ole vielä selvillä, joten en uskalla naulata niitä ensimmäisenä mieleen tulevaan paikkaan. 

Pidin pitkään seinälautasia täytenä turhuutena ja pöynkerääjänä, mutta sitten näin ensimmäiset Von Wrightin lintuaiheista tehdyt upeat Arabian lautaset ja johan kolahti. Niissä on jotain sympaattista mummolamaisuutta ja arvokkuutta, ne ovat kuin vanhat lämpimät villasukat. Klassikko.

Kommentit (4)

Anniina
2/4 | 

Koska olen vähän nuorempaa ikäluokkaa, niin seinätarjottimista tuli itselleni ensimmäisenä mieleen yksi Muumien jakso, jossa Pikku Myy ottaa seinältä tarjottimen ja lähtee laskemaan mäkeä sillä. :D Noilla kaunokaisilla sitä tuskin kannattaa kokeilla, mutta sopivat seinälle varmasti hyvin.

Jep
3/4 | 

Nuo on hienot, sopii siihen tunnelmaan mitä haet. Eniten huoneessa pistää vääränlaisena silmään taulujen lisäksi vääränsävyinen matto ja mummolan sohvanpäällinen, en nyt muista oliko ne jo joka tapauksessa uusimislistalla, oli varmaankin. Uudet verhot on myös upea löytö. Noiden kultaisten lisäksi ei varmaan tarvitsekaan kuin pysyä tuolla selkeällä linjalla, lisää tummaa punasta ja yksi muu väri, ehkä tumman sininen... Royal blue? Ja se iso kasvi!

ssssonja
4/4 | 

Mäkin mietin heti tätä lukiessani tuota Muumien talvijaksoa jossa Mamman keittiössä roikkuu paksuilla nauhoilla tarjotin seinässä ja Myy ottaa sen mäenlaskuun. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010