Joonas nakkasi minua 7 kuvaa kesästä -haasteella, ja varmasti ihan piruuttaan koska kyseessä on kesäfiilistelyä, mutta ihan sama, rakastan näitä haastepostauksia. Yleensä kukaan ei koskaan haasta minua.....! VINKVINK! Haastepostaukset kun ovat mielestäni blogien yhteisöllisyyttä parhaimmillaan, ja niitä on tullut ja mennyt aaltoina niin kauan kuin jaksan muistaa.

Kun yritin etsiä 7 tätä kesää kuvaavaa yksittäistä valokuvaa, tehtävä osoittautui täysin mahdottomaksi. Jouduin toteamaan että let`s laajennetaan haaste 7x7 kuvan haasteeksi eri aihealueiden ympärille, jotka ovat (järjestyksessä):

1. kesän ihanimmat kengät
2. Nöpön tuhannet ilmeet
3. meikän random lookit ja pallopää 1v. kuva jonka löysin tätini hyllystä
4. roller derby rakkautta ja kaikki ihanat tyypit
5. ruokafestit 24/7
6. Tampere on paras
7. elämämme reissu route 66haaste2
haaste2


haaste3
haaste3

Voi että tulin hyvälle tuulelle selatessa näitä kuvia kännykästä, ehkä kesä ei sittenkään ole ihan sysihuono vuodenaika, vaikka tällainen syksymaanikko olenkin.

Seuraavaksi haastan (ja saa valita tekeekö seitsemän vai 7x7 kuvaa kesästä -version):

Noora
Salka
OiMutsi
Katri
Tuhis
Milla
Ansku

Kommentit (23)

Leeinsane

Tee joskus juttua Nöpön hajottamista jutuista ja lempileuluista? Mun entinen kissani söi Barbieni jalat, avasi kaapit ja söi uimalasien nauhan. Äiti huusi että mitä jätät esille, ja sitten se kerran näki kun kissa istui pöydällä ja avasi laatikon, otti uimalasit ja alkoi läyssyttään. Sitten ne joutuivatkin lukkojen taakse. Kissa myös hyökkäili yöllä varpaisiin, varpaat piti kääriä ihan tietyllä tavalla peittoon, ettei niihin osunut. :D Jos itketti, kissa tuli aina lohduttamaan. Pallojakin se nouti ja saunoi. Ei tainnut tietää olevansa kissa. Teidän nöpönne vaikuttaa yhtä itsetietoiselta.

Eikun uutta suunitelmaa kehiin. Se on mun selvitymiskeino. Jo paluulennolla katellaan maailman karttaa, ja haaveillaan :) ...van kun pääsisi useammin. Kerran vuodessa kun on aiiika harvoin. Toki tietenkin tyhjää parempi.

Tosi ihania kuvia. <3 Minäkin tykkään haastepostauksista kovasti, mutta unohdan niihin aina vastata ellen vastaa ihan heti. Tosin eipä niitä nyt ole tullutkaan vähään aikaan, joten en ole edes voinut unohdella niitä. :P

Oi, kiitos haasteesta! :) Minäkin rakastan toteuttaa haastepostauksia, mutta saan haasteita harmittavan harvoin. Jee, nyt pääsen näpertelemään tämmöistä! :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mua harmitti ihan älyttömästi se miten paljon ruokaa meni hukkaan liian monessa paikassa, koska en vaan pystynyt syömään niitä annoksia ja doggybag ei ole mahdollisuus road tripillä :( mutta joo, toi lohduttaa jos ihmiset ylipäänsä harrastaa doggybageja, ettei kaikkea kipata surutta roskiin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tän on useemmat jenkit vahvistanu mulle, mutta useimmissa paikoissa jengi joko jättää PUOLET safkasta ravintolassa (kaameeta tuhlausta) tai ottaa ne doggybagiin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ensin oli, mutta sitten muut kuvat jenkeistä meni edelle :D söin hämmentävän vähän juustista siellä loppujenlopuksi, johtuen siitä että pääruoka-annoskoot olivat niin valtavia että jälkkäriä ei voinut kuvitellakaan tai olisi joutunut ähkystä sairaalaan! En tajua, miten kukaan voi syödä sellaisia annoksia kerralla ihan oikeasti, älytöntä :o

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tämä kesänlapsi kiittää haasteesta! Hyvään kohtaan osui tämä haaste, kun ikkunan takana sataa kaatamalla vettä ja tein juuri havainnon lounaalla käydessäni, että ballerinakausi taitaa olla pian korkattu.

Nim. Ballerinat kuivumassa, varpaat jäässä, villasukat kotona

Ooo mahtavaa päästä tutkimaan kesäkuvia, kun vettä sataa kaatamalla ja meikkis yrittää olla masentumatta :D

Jaekaelae

Hei.

Kiva blogi sulla. Mihin olet muuten hävittänyt Parikan Starletit niitä ei ole näkynyt kuvissa iäisyyteen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011