Tänään olen halunnut vähän väriterapiaa lohdutukseksi loskakelille, ja kyllä tehosi kun yllä oli kirkuvanlime neuletakki ja oranssikärkiset kynnet. Ranskalaisen manikyyrin voi ihan hyvin tehdä muillakin sävyillä kuin luonnonvalkoisella ja nudella. Oikeastaan kynsin kärkien maalaaminen kirkkaalla värillä on aika ihana vaihtoehto, ei ihan niin hyökkäävä kuin koko kynteen sudittu neonväri, mutta tarpeeksi näyttävä kuitenkin.


Läheltä kuvattuna näyttää lakkaajan kädenjälki hieman tutisevalta :D mutta käytössä tuota ei onneksi huomaa. En millään jaksanut alkaa säätämään manikyyriteippien kanssa, joten tupsuttelin kärjet vapaalla kädellä.


Sitten seuraavaksi GoTampere -vinkkiä. Lauantaina on taasen aika perinteisen Teerenpeli Teasen, tällä kertaa Hollywood-teemalla. Suomalaisten huippuesiintyjien lisäksi mukana vähän ameriikanherkkua, kun lavalle nousee itse Kitten de Ville! Grau! Kipitän aivan varmasti itse paikalle, jos vaan ehdin ajoissa takaisin Tampesteriin kummitytön synttäreiltä. Tapahtumatiedot FB:stä.


Huomenna meikämandoliini ottaa suunnan kohti Helsinkiä pariksi päiväksi, luvassa on muutamatkin Olivian/Costumen ja yhteistyökumppaneiden järjestämät iltamat. Keskiviikkona vuorossa ensin Costumen muoti-ilta Seppälässä, ja torstaina Olivian ja Aarikan VIP-ilta Pohjoisesplanadin liikkeessä. Tuonne Aarikan juhlailtaan voi vielä ilmoittautua mukaan seuraavan linkin kautta, ja tapahtuma-aikahan on torstai 6.3. klo 17-20:00. Aarikan tämän kevään korumallisto on suorastaan herkullinen, can`t wait!


Kokoelmapostauksen viimeinen juttu, minut oli näköjään laitettu ehdolle Lilyn, Trendin ja Aussien Blog Awardseissa Lifestyle -kategoriaan, kiitos paljon siitä :) Kyllä vielä lämmittää tällaisen vanhan konkarin mieltä olla ehdolla sarjassa jota kuvaillaan sanoin:

"Lifestyle-blogit ovat oiva pakopaikka arjen stressin ja kiireiden keskellä. Nämä bloggaajat tietävät aina, mistä löytyvät tuoreimmat kukat ja herkullisimmat leivokset. He kokoavat blogiinsa täydellisen sekoituksen kauniita vaatteita, sisustusvinkkejä ja pieniä paloja ihan tavallisesta arjesta, mutta jakavat myös ajatuksia herättävää pohdintaa elämästä ja ihmisyydestä."


En tosin tiedä mitään herkullisista leivoksista, koska halajan aina vain juustokakkua, mutta muuten toivon että te viihdytte täällä juuri em. syistä. Etenkin tuo sisustuskategoriani saa pian aika roimasti lisää huomiota, kun taloprojekti alkaa. Ja muutaman kuukauden päästä seuraa myös ripaus pikkuisia varpaita, kun arvon potkijasankari saapuu maailmaan. Tuli eilen illalla harvinaisen selväksi, että vatsassani todella kasvaa pieni ihmisenalku, rymäytti nimittäin sellaisella voimalla suoraan kämmeneeni (ja Sakun kämmeneen heti perään) parit napakat potkut. Meinasin saada sydärin (olin unen ja valveen rajamailla), koska tähän mennessä en ole tuntenut vielä mitään liikkeitä! Vauva jätti kokonaan väliin ne neuvolassa mainostetut "kepeät perhosen siiviltä tuntuvat sipaisut" joilla ensimmäisiä vatsaelämöintejä usein kuvataan, ja päätti että kerrasta kunnolla jos kerran aletaan. Olipa vaan jännä fiilis, ei voi sanoin kuvailla.

Kommentit (11)

Mirre
1/11 | 

Meille jaksaa myös kaikki toitottaa että "poika sieltä tulee" kun mahaa ei takaapäin huomaa ollenkaan. Tietäisivätpä vaan kuinka väärässä ovat :D Sama oli siskoni kanssa, myös hänellä oli ns. poikamaha ja tyttö tuli.

Serafiia
2/11 | 

On mukavaa seurata blogiasi ja kertomaasi raskaudestasi, sillä melkoisen samoilla viikoilla mennään :) Olen myös viikon sisällä tuntenut vatsan pinnallakin tuntuvia töytäisyjä ja aluksi mietin kramppaako jokin lihas ym. Mutta kai ne potkuja on, kun muutkin niitä jo havaitsee ;) Itse olen tuntenut perhosen siiven hipaisuja jo viikkokaupalla. Ehkä nyt alkaa tulemaan liikkeisiin lisää voimaa :)

Tatjana
5/11 | 

Täälläkin on päästy tuntemaan ensimmäiset liikkeet <3 tosin itsellä ne ovat juuri niitä hivelyitä, poksahteluja ja muljahteluja, kun mennään vasta rv 18. Odotan kyllä, että mieskin pääsee liikkeet tuntemaan, hieman harmittaa toisen puolesta, kun itse on nämä ensimmäiset kuukaudet saanut niin nauttia kuin kärsiä raskaudesta ja mies on luonnollisesti vielä ulkopuolella :D

eimii
6/11 | 

Aww, vauva♡

Tuli mieleeni nyt kun aihe on itselleni ajankohtainen (niin otti heti silmään) tuo sinun ihana vihkisormuksesi, tai tuo minkä sillon jostain antiikkiliikkeestä löysit, oliko se niin? Vaikka itse haaveilenkin ihan erilaisesta sormuksesta niin silti on niin upeeta kun löytää omannäköisensä sormuksen. :) Ja tuo on ulkopuolisenkin silmään just eikä melkein sinun näköinen. ^^ Ajattelin että voitko tälle häähöperölle kertoa sormuksen tarinan vielä uudestaan ja miltä se tuntui kun sen löysi.. :) Ja miltä se tänä päivänä tuntuu sormessasi ja kehuuko ihmiset sitä usein? Vanhana lukijana muistan kun olitte naimisiin menossa ja puhuit että vihkisormuksesi on kaiketi samanlainen kuin kihla, koska hukkaisit kuitenkin kalliin kivisormuksen.. :) Hii. On vaan niin hienoa että sormus löysi omistajansa.

Enni

Mulla oli täysin klassinen eteenpäin suuntautunut poikamaha pitkine linea negroineen enkä ollut yhtään huonovointinen, ja tyttö tuli. Ihan oikeasti sitä sukupuolta ei voi mistään sellaisista asioista päätellä, sanoo kuka mitä tahansa. ;o)

Johanna
10/11 | 

Joo, vatsan ulkonäöstä vauvan sukupuolen veikkailu on yhtä luotettavaa kuin kahvinporoista ennustaminen. Välillä on jopa vähän uskomatonta, miten paljon nykyäänkin ihmiset uskoo tuohon vatsanmuotojuttuun :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012