Tänään saikin jo kaivaa kunnon toppatakin varastosta, mutta viikonloppuna tarkenin vielä hienosti kevyellä punaisella villakangasjakulla. Olen ollut aina ihan erityisen ihastunut mustaan punaiseen ja valkoiseen, etenkin niin, että nämä kaikki kolme väriä ovat samassa asussa.

En tiedä onko se tämä ikä vai mikä, mutta olen alkanut kaivata vaatteisiini selkeyttä. En joka päivä, mutta silloin tällöin. Kaikkien kukkakuosien rinnalle. Tällä värikolmikolla se on ainakin helposti saavutettu. Vähän hapsuja toki pitää olla, tällä kertaa kengissä. 

Takki - Zara, hattu, laukku ja toppi - H&M, housut - American Apparel, kengät - Bullboxer

Punainen olisi ollut ilmiselvä huulipunavalinta tuolle päivälle, mutta otinkin violetin. Rebel ;)

Ps. minulta leikataan huomenna viisaudenhammas, ja jännittää jo nyt niin paljon etten saa henkeä. Aikuisen ihmisen hammaslääkäripelko on kyllä niin naurettavaa, mutta vaikka kuinka järkeilen ja järkeilen, en saa ajatuksia kasaan huomista varten. On varmaan mukavat pari päivää luvassa, jos hammas haluaa pitää yhtä tiukasti paikkansa leukaluussa kuin edellinen alaviisuri. 

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 | 

Tsemppiä hammasoperaatioon! Onneksi viisurit eivät uusi, yhdellä kerralla pääsee kokonaan eroon ;)

Kaispu
3/6 | 

Tsemppiä hammaslääkäriin! Mulla oli just tuollainen operaatio puolitoista viikkoa sitten ja tuntuu, että vasta viime päivinä on jatkuva särky lakannut, suu on alkanut aueta kokonaan ja tikitkin on alkanu sulaa mukavaa tahtia pois. Kuulemma keväällä tiedossa sama operaatio toiselle puolelle.

Vierailija
4/6 | 

Itse antaisin neuvoksi viisaudenhampaan poistoon, että muista hengittää! Ja kerro hammaslääkärille, että pelottaa.

Multa poistettiin viisaudenhampaat kahdella eri kerralla leikkaamalla ja molemmilla kerroilla kaikki meni hyvin, niinkuin nuo kuulemma yleensä menee. Silti jälkimmäisellä kerralla pelko oli (osittain omaksi yllätykseksikin) sitä mallia, että hyvä kun oikeasti pysyin tärinältäni tuolissa. Ja se todennäköisesti johtui siitä, että en muistanut hengittää. 

Hyvin se menee :) Tsemppiä!

saya
5/6 | 

Kuuluuko Nöpöstä mitään epämääräistä mongerrusta kun se katselee lintuja? Meidän kissa nimittäin päästelee silloin mitä kummallisimpia ääniä :D
Tsemppiä operaatioon!

Vierailija
6/6 | 

Tsemppiä hammaslekuriin! Aikuisiällä itelläni on hammaslääkäripelko sen kun kasvanu. Joka kerta siellä käydessä ja siihen penkkiin istuessa niin tirautan muutaman kyyneleen, varoitan aina hammaslääkäriä että kohta tulee itku. Sitten sieltä lähtiessä tulee niin tyhmä olo, että tätäkö sitä pitää pelätä! :'D Hyvää talven jatkoa sinne päin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu