Tämä on niitä kuuluisia ensimmäisen maailman ongelmia, mutta olen niin onnellinen kotiin pääsystä! Kenkiä! Olen kulkenut kuukauden kolmea eri kenkäparia vaihdellen, sillä en ole viitsinyt raahata enempää väliaikaiseen majapaikkaan. Joten kolmilla kengillä on pärjätty. Hyvät kenkävalinnat, ei siinä: Palmrothin saappaat, Riekerin nilkkurit ja Vagabondin tennarit. 

Em. syystä johtuen tässä on nähty vähän sinne päin olevia asuvalintoja, kuten tämä seuraava pussihousutyyli :D Oli niin paljon lunta, että oli pakko laittaa ne ainoat käsillä olevat saappaat jalkaan. Se johti pussihousuihin.

Mukanani ei ollut myöskään muita päähineitä kuin pari pipoa sekä tämä kiiltävä pyykkimuijapanta. Hieman oli sellainen olo kuin olisi pukeutunut silmät kiinni, mutta sillä mentiin. 

Mutta nyt. Nyt olen kotona taas! Ihanaa!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Hih alkoi naurattaa, kun mulla on ihan normitilanne, että on vaan 1 talvipipo ja kahdet talvikengät (yhdet ulkoiluun ja toiset kaupungille/töihin)! :D Ne kyllä sopii onneksi kaiken kanssa yhteen (valitsin ne tarkasti). Kiva kuitenkin katsoa kun muut pukeutuu monipuolisemmin kun itsellä on tylsä kapselikaappi meininki - tai jotain sinnepäin :D Collarit talvella on kyllä yksi murheenkryyni, koska haluan että kaikissa talvikengissä on varsi (lu?men takia) ja sitten toi pussihousu efekti on aina riesana nyyh :D Vaihdoin sitten mummotyylisesti collarit ulkohousuihin hih!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010