Sain lukijasähköpostia kuvatodisteiden kera, Killi on ilmiselvästi Nöpön long lost brother :D

Koska tuosta meidän karvasäkistä ei ole yhtäkään järkevää naamakuvaa ilman erilaisia ilmeitä ja asentoja... no, Killi edustaa sitten Nöpönkin puolesta. Kyllä te tiedätte jo miltä Nöbsteri näyttää.
Nöpöllä on tyttömäisesti pienemmät korvat siinä missä Killi on miehekkäästi korvakkaampi,mutta eipä noita muuten juuri erota. Killi on kuulemma sekaroituinen kuten meidänkin katti, sattunut nätti harmaa väri kummallekin karvahanurille.Kiitos Nadialle kuvista <3

Kommentit (9)

3/9 | 

Meilläkin oli aikanaan harmaa kisu, sen nimi oli Mersu, koska meillä oli autona sillon punanen bemari... sitte piti tietenkin olla se harmaa Mersu myös... jeah, aukee varmaan tosi hyvin tämä juttu jollekkin ulkopuoliselle...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013