Löysin niin huikeat sukkikset Monkista että ei tarvinnut kahta kertaa miettiä ostanko vaiko enkö. Ja luonnollisesti ne oli heti pakko saada jalkaan Tampereen matsiin eilen. Shakkiruutujen parina Minna Parikan tupsuballerinat.Leppoisaa sunnuntaita, minä lähden kohta takaisin roller derbyn pariin. Olen kyllä sitä mieltä, että sunnuntaitreenit pitäisi kieltää lailla, koska velttogeenini ottavat sunnuntaisin vallan. Mutta onneksi tietää jo etukäteen, että kun vaan malttaa kaihoisin katsein hyvästellä rakkaan sohvan ja lähtee sinne treeneihin, aina on varmasti kivaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Tittt
2/10 | 

Vautsi! Kuljen nyt sirkus-lasit silmillä ja mietin että kuinka hienon asun noiden ympärille ois saanut kasattua meijdä huomisiin sirkus-vappukekkereihin! Ihanat!

Tiia
8/10 | 

Olin hetken varma, että nuo jalat ei lopu ollenkaan, kun kännykällä selasin :D ja vau mitkä sukkikset!

T. Kateellinen tappijalka

Agatha
9/10 | 

Tosi kivat. Olisi kiva ihan mielenkiinnosta tietaa minkalaisiin vaatteisiin yhdistit nuo sukkahousut?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011