Pari päivää plussa-asteita ja puff, Tampereen keskustan kadut ovat lumesta vapaita. Ja mitä se taas tarkoittaa... tennareita!


Kirkkaanpinkkien VANS:ieni (saatu) kanssa tarvitsee melkein aurinkolaseja, ne hohtavat sen verran tehokkaasti mustasta asfaltista. Tosin se, että minä laitan tennarit jalkaan, on varma naula arkkuun kolmen metrin lumikinoksille, joka aivan varmasti vaanii jossain Mansen lähistöllä ja odottaa hetkeään. Eli sitä että minä lähden kävelemään uudelleen ulos. Voitte syyttää minua kun lumimyräkkä tulee.

Kommentit (10)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/10 | 

HAHHA :D näyttää ihan minun tämän hetken tukalta, ehkä se on mätsätty blogiin sopivaksi? :,D

kiitos :) käytän niin älyttömän paljon vanhoja ja samoja vaatteita, että tuntuisi ihan idiootilta toistella niiden kohdalla vuodesta toiseen, postauksesta toiseen mistä ne on hankittu :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jutta
4/10 | 

Ihan "asiasta kukkaruukkuun" -kommentti, mutta on pakko jakaa koska häiritsee tuo Aarikan mainos joka tässä postausten välissä on! Karmee tukka tuolla mallilla. En tiiä onko haettu jotain edgya tai tms. mutta näyttää likaselta ja hamppuselta. Ihan kuin oma tukka parin päivän jälkeen pipon alla! En ostas koruja jos tukka näyttää tuolta :D

Tulipahan nyt purettua. Onnea masusta ja tulevasta kodista. Päivän rentouttaviin hetkiin kuuluu vierailu sivullasi :) Vaikka pidän mielettömästi tyylistäsi, pidän siitä ettei asukuvien alla aina luetella ostopaikkoja. Ymmärrän toki miksi niitä tehdään mutta..on vain kiva että bloggaajilla on oma tyylinsä. Kysymällä sitten selviää..

Jonanna
9/10 | 

Ompa väripilkut :) Minä olen mennyt ihanilla nastakengilläni koko ajan oli lunta tai ei :D Mikä muodikkuus?! :D Tällä hetkellä turvallisuus vaan menee kaiken muun edelle..liian hyvässä muistissa se kahden viikon sairaalareissu ja sen jälkeinen makaaminen :( Juurihan lehdissäkin hehkutettiin aikaista kevättä..jihaa! Ei yhtään haittaisi...vaikka todellisuushan on todennäköisesti on se, että jos ei ole kunnon pakkasta paukkuvaa pitkää talvea, ei myöskään tule lämmintä kesää. Miksei vaan voisi olla kesä aina? :/

Rytsis
10/10 | 

Mä varmaan jinxasin nää kurakelit takaisin sillä, kun pistin viime viikolla koirien kurapyyhkeet kaappiin vihdoin......

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu