Eilinen kului sujuvasti mekkojen parissa aamusta iltaan, kun poikkesimme päivällä Mustalahden satamassa myyjäisissä. Myynnissä oli kaunista vanhaa tavaraa, levyjä, kenkiä ja tietysti upeita vaatteita.

Ajauduin juttusille House of Simonen nahkataiteilijan kanssa, kun ihastelin myyntipöydän huikeita naamioita. Pia kertoi muotoilevansa fantasianaamiot omien kasvojensa päälle!


e8

e8


e7

e7

Olisin ostanut House of Simonen koristeellisen silmälapun, mutta niitä ei ollut valmiina eli jälkitilausta menemään sitten vaan. Nuo mustat ja punaiset naamiot olisivat tosi vinkeät sisustuksessakin!


e6

e6


e5

e5


e4

e4


e3

e3

Tulkaa joku värjäämään tämä juurikasvuni...


e2

e2


e1

e1

Saku osti meille olohuoneen pöydälle vintagehenkisiä lasinalusia, mieheni selvästi tietää mistä minä pidän :D

Kommentit (10)

1/10 | 

Pääsispä ittekki johonkin tuollaiseen tapahtumaan! Mulla on juurikasvu justiin toisin päin, blondit, ja ruskeaa juurikasvua, joka näyttää blondin kanssa ihan mustalta :D

Saara
3/10 | 

Voi että miten u p e a hame!! Mistä sä oot tommosen löytäny? Ja hienot lasinaluset kanssa (:

talvikettu
4/10 | 

Olimme itsekin tulossa ship ahoy!hin mutta yösijan puuttuessa jäimme kotiin.. ja nyt harmittaa :/ Mutta asiaan, sinulla on ihania kenkiä ja kysymys kuuluukin, kuinka monet parit omistat ja jaksaisitko joskus tehdä ihan vain kenkäpostauksen jossa esittelet kenkiäsi? :)

mandaz
9/10 | 

mitämitä! missäs välissä sun tukka on lyhentynyt? Ihanan näköinen tuo lyhyempikin malli ((:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012