Tuli Instagramini (@nelliinan) puolella kommenteissa puheeksi, että lastenosastoilta löytää aikuisillekin vallan päteviä tuotteita, kunhan suuntaa asustepuolelle. Tässä piilee vinha totuus, etenkin jos sattuu tykkäämään värikkäistä hiuskoristeista ja karttelee aktiivisesti mustia aikuispinnejä. Myös kaikki oman elämänsä My Little Ponyt löytävät taatusti asusteensa lastenosastolta ennemmin kuin aikuisten. 

Anni valitsi itselleen H&M:n lastenosastolta uusia pinnejä, koska pinneille (kuin myös ponnareille) tuppaa käymään niin, että niitä katoaa mystisesti joka päivä. Jostain seinähirsien välistä varmasti löytyy useampien satojen pinnien varasto vuosien kuluttua, jos taloomme tehdään perusteellisempaa remppaa. En oikeasti ymmärrä mihin kaikki talouden pinnit katoavat. 

Tyttöni valitsi niin herkullisia hedelmäaiheisia pinnejä, että ihastuin niihin itsekin! Nämä pinnit ovat vielä todella suuria, joten esimerkiksi tuon leveän melonipinnin alle saan hukattua itsepintaisen otsatukan jos hiukset on syytä saada pois kasvoilta. Luulen, että jaan tämän löydön tyttäreni kanssa :D

Mutta sitten se ihan oikea vinkki. Jos sinä, aikuinen, etsit hiuspantaa joka ei purista, suuntaa lastenosastolle. Esimerkiksi nämä seuraavat Annin rusettipannat ovat sopivia koonsa puolesta myös aikuisen päähän ja ne ovat niin keveitä, ettei niitä edes tunne. Jos riemunkirjavat värit eivät ole juttusi, tummasävyisempiä pantoja löytyy valikoimista yleensä syksyllä. Minä itse on voi käyttää lainkaan hiuspantoja jotka puristavat, päänsärky seuraa välittömästi. Siksi tällaiset kevyet versiot ovat näppäriä. 

Kommentit (2)

Eeelina
1/2 | 

Minä olen shoppaillut H&M lastenpuolelta poikien t-paitoja. Joskus löytyi hauskoja printtejä ja se poikien isoin koko oli juuri passeli.

Kaisa O
2/2 | 

Päinvastainen vinkki: Glitteristä löytyy paljon kestävämpiä tiaroita ja kruunuja lapsille (mikse myös aikuisille) mitä lelukaupoista. Ja hinnatkin ovat huomattavasti halvempia ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010