Kuva eiliseltä juuri ennen pelin alkua. Oli ihan uskomattoman jännät paikat, meidän piste-erot sahasivat jatkuvasti 1-20 pisteen väliä suuntaan ja toiseen, ja peli oli todella tasaisen hermoja raastava. Ja hauska! Minua vaan nauratti koko ajan, paitsi jos istuin boxissa ja kiroilin että mitä mä muka nyt tein :D Mutta voittajan on helppo hymyillä!

Olen ostanut nämä punaiset shortsit joskus aikoinaan sovittamatta, niin että mallailin ylleni niitä meiningillä juujuu, mahtuu ne. No, eivät mahtuneet, näytin muffinsilta! Yleensä silmäni on 99% luotettava, tiedän vaatetta katsomalla sopiiko se vai ei. Mutta yhden prosentin erhe muuttui onneksi lopulta sopivaksi, kiitos liikunnalle.


Kuvassa yllä jo puoliksi pelikamoja, kuten sukkahousut ja salamasukat.

Siellä on niin kaunis ilma, että olisi varmaan syytä hipsiä ulos. Mutta ensin kahvia. Lisää kahvia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

drrr
2/2 | 

Muffinssi. haha! Ei muffinssilta näyttäminen voi automaattisesti olla huonokaan asia, muffinssista kun tulee sellanen söpö mielikuva heti :D Mutta tietty oman mukavuuden kannalta on kiva että shortseissa voi esim. istua mukavasti.

Ja tosi kivat shortsit onkin! Ja noi sukkikset, oooooooh miten hienot!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011