Pitkähihaisella mekolla nippa nappa tarkenee, jos ei jää kukkumaan ulos kovin pitkäksi aikaa. Fiksu unohtaa toistuvasti takkinsa kotiin koska hei nythän on kesä. Tämä pitkähihainen on Sonia by Sonia Rykielin, mekko on yksi ikisuosikeistani. Rykielin vaatteet ovat to die for mutta menevät pääsääntöisesti reippaasti yli budjetin eli ovat järkyttävän kalliita. Joskus harvoin eli noin kerran kymmeneen vuoteen joku niistä upeista mekoista jää vihoviimeisiin loppualeihin ja hinta tippuu alle satkun. Tämä mekko on sellainen tapaus vuosien takaa. Kannatti kytätä, olen käyttänyt tätä älyttömän paljon ja sillä on vielä vuosia edessä sillä ei tunnu menevän pesussa miksikään.

Tässä taasen yksi esimerkki miksi väljät shortsit ovat ihan ykköset. Puhuri käy, ei haittaa.

Kommentit (9)

katja
2/9 | 

Sopiiko sulle valkoinen väri? Mulla on kalmankalpea iho,ehkä hieman punaisella sävyllä ja valkoinen väri ei sovi yhtään. Näytän kuolleelta. Ajattelin kun sulla on kans vaalea iho että miten valkoinen väri mätsää?

Mari
5/9 | 

Ei nyt liity tähän postaukseen mutta olisi kysymys Minna parikan raquel-kenkiin liittyen. Vastaavatko ne ns. normaaleja kokoja, jos vaikka vertaillaan niitä ja vagabondin kokoja?

6/9 | 

Hahaa, säkin oot mennyt kuvailemaan veturimuseoon! Mahtava miljöö! Itse löysin uusimpaan postaukseeni kauppa-autojen hautuumaan Urjalasta, teillä päin on hauskoja kuvauspaikkoja! Mekko on kyllä supernätti, nämä sun kotiäitiasut ovat vähän toista kuin allekirjoittaneella. :D

Anne
7/9 | 

Tämä on kyllä ihan huippuidea! Ajattelin itse testailla samaa pitsishortseilla, jos toimisivat yhtä hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012