Lukijavinkkaus männä viikolta, nettikauppa täynnä mahtavia kissa-asioita. Human-kauppa tarjosi minulle hihittelyä pitkäksi aikaa. Erityisesti kaikki kissa-aiheiset myytävät lämmittivät mieltä, esimerkiksi tämä tyyny. Voiko olla enää äreämmän näköistä kattia, tulee varsin elävästi mieleen eräs meidän huushollin asukki jos asiat eivät suju sen haluamalla tavalla :D


Tämä on se ilme kun kieltäydyt antamasta kissalle lisää ruokaa, viiliä, päästämästä sitä tyynylle nukkumaan tai siirrät sen sivuun mustan juhlamekkosi päältä. Korvien asentokin mätsää täydellisesti.

Että jos olet hienoisesti kreisi cat lady, mene tutustumaan. No joo joo, on siellä paljon mopsijuttujakin ja nörttiasioita ja ja.

 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011