Joskus tulee eteen sellaisia asioita, että tekee melkein kipeää kun tajuaa miten sietämättömän hieno se kyseinen asia on. Nyt eteeni osui nettikirppiksellä niin kamalan ihana vintage peltiboxi, että tulen hekumoimaan tätä vielä vuosia. Vuosikymmeniä! Vähintään. Olen moneen otteeseen tunnustanut rakkauteni kitschiä ja kissoja kohtaan. Kun nämä kaksi ympätään samaan esineeseen, aletaan jo olla napakympissä.

Kas tässä. Aivan huikea Made in Estonia lunch box (?), josta tuli nyt käsilaukku:Se ei suinkaan riitä että kansiläpässä tuijottaa kissa kirkkaansinisillä silmillään, ehei, vaan myös laukun molemmissa sivuissa on mirri ja vielä kaupanpäälle tyllissä. Mitä sieniä tämän boxin suunnittelija oikein on syönyt :D


Nöpö yritti matkia cool catin ilmettä.Meillä on nyt vaan se ongelma käsillä, että Annin mielestä tämä boxi on hänen. Kissat ovat myös juniorin mielestä parasta ikinä, joka kerta kun ulkona/telkussa/kuvassa näkyy kissa, tyttö parkaisee täyteen ääneen MIAAAAAAAAAu. Äidin vai tyttären laukku, kas siinä pulma.

Yritin miettiä tätä jonkun vakavasti otettavan naisen kätöseen ja tuli jostain syystä ensimmäisenä mieleen Jenni Haukio. Jenni, saat lainata Linnan juhliin anytime!

Kommentit (15)

laura
1/15 | 

En kestä ? mulla oli tuollainen 90-luvun puolivälissä korurasiana! Luultavasti edelleen varastossa. Näky olevan tärkeä muisto monelle muullekin kommentoineelle samalta ajalta ?

3/15 | 

Ää mitkä nostalgiafibat tästä tulikaan! Mulla oli pienenä tuommoinen samanlainen kissapeltiboksi :D Voi ettäh, löytyisköhän se vielä jostain mutsin nurkista pyörimästä. Ei mitään hajua mistä se on alkuperäisin kotoisin. Aika jännä.

Perliitti
4/15 | 

Ooh nostalgiaa, minulla oli muksuna juuri tuollainen joskus 90-luvun puolenvälin tienoilla. Se oli peräisin jostain realisointikeskuksesta ja taisi maksaa jotain 10...15mk.

JK
6/15 | 

Mä olen joskus ysärin alussa penskana voittanut juuri samanlaisen kissalootan jonkun huvipuiston narunvedosta! :D

heidi
8/15 | 

Mulla oli pienenä samalla mallilla tehty peltiboxi jossa oli läpässä muumeja... Ja joku oli tussilla kirjoittanut läppään TOVE. Ostin itte kirpparilta ja tohkeissani sen kanssa kuljin ?.
Voi että sul on nostalgiaa blogissa urakalla... Vanhat muistot tulee mieleen...
Mua myös kiinnostaa mistä mekko on? Ihana kangas ?

9/15 | 

Tyttölapsen kanssa tuohon kannattaa tottua. Kävelin jokin aika sitten kotiin uusien Pretty ballerinas -kenkien kanssa, johon 15-vuotias tytär totesi: "Kappas vaan, uudet yhteiset".

Joliel
10/15 | 

Täältä löytyy ihan samanlainen kissaboxi! Toistaiseksi se ei ole päässyt käyttöön, vaan on kunniapaikalla eteisessä koristeena.

11/15 | 

No on kyllä hiano! Minullekin kelpaisi samanlainen vaikka pikku chihukuvilla varustettuna. Uskon muuten että tyttösi kasvaessa tulette enemmänkin tappelemaan milloin mistäkin ihanuudesta ja suhina käy äitin vaatekaapilla...

Elmeri
12/15 | 

Mullakin on samanlainen. Se on käsittääkseni kasvien keräilyyn tarkoitettu boxi. Oli mikä oli, hieno on?. Ostin omani kauan sitten muistaakseni Kasvihuoneilmiö nimisestä paikasta Helsingin ja Turun välimaastosta. Maksoi euron. Se oli käyttämätön, ja siinä oli valmistusmaan tarra. Nyt en vaan muista oliko se USSR vai Eesti....Ne osaa?

SiniSuu

Samis! XD
Ja kiitos tästä, en kertakaikkiaan saanut päähäni mikä kuva siinä kannessa on.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011