Saanko kysyä että mistä tätä tuulta oikein riittää! Onko reilua hame- ja mekkotyttöjä kohtaan häh?! Joudun kohta oikeasti siirtymään niihin kammottaviin viritelmiin nimeltä pyöräilyhousut, jollei helmat ala pysyä alhaalla. Toisaalta pohdin tuossa jo sellaisia viinirypäleenmuotoisia punnuksia, joita klipsaistaan pöytäliinan kulmiin kiinni terasseilla. Saisikohan niitä sydämenmuotoisina?

Pari tuulista nasua.


a2

a2


a3

a3

Päivän onnellisuus on tällä kertaa nestemäistä :D siirryn parvekkeelle kera sihijuoman (spritea ja pirusti sitruunan mehua), nostan jalat kaiteelle ja laitan silmät kiinni. Huomenna sitten mökille jei! Saa nähdä uskallanko järveen... T: avantouimari.


a1

a1

Ps. la-su välisenä yönä blogipohjaa korjataan, joten jos sivut eivät aukea, kommentit katoavat tms. niin älkäätte ihmetelkö. Toivottavasti muutos saadaan nätisti läpi ja päästään eroon kommentointiongelmista :)

Kommentit (10)

1/10 | 

Tämäkin mekkotyttö joutui pulaan tienpenkalla kukkia poimiessaan, kun tuuli puhalsi helmat korviin :D Noh, iloa ohikulkijoille :DD

3/10 | 

Voi kuule, meidän lähikaupasta (Kyläkauppa Keskinen) löytyy nyt jo ihan Sihijuoman nimellä kulkevaa limsaa, colan makuista :x Kauhistuin hieman, kun niitä tässä keväällä oli sinne ilmestynyt... Sun sihijuoma on varmasti paljon parempaa!

Eikös Se Oikea Sihijuoma ollut nimenomaan keltaista, kuten siinä eräässä Aku Ankka -sarjakuvassa?! En muista pätkän nimeä tai piirtäjää, mutta muistan vain tasan sen yhden sarjakuvan jossa Aku on limubaarissa ja juonut liikaa sihijuomaa.

4/10 | 

Allekirjoitan täysin pöytäliinanpainojen tarpeen!

Tänään on saanut molemmin käsin pidellä helmoja kurissa ja etenkin pyöräily alamäkeen oli erityisen 'viehkeää..'

Mutta mihin sitä mekkotyttö helmoistaan pääsee?

:) Pirtsakka :)
5/10 | 

Nyt tytöt kesä annetaan helmojemme hulmuta iloisesti vaikka korviin asti :)

moeni
6/10 | 

Onko Saku niin ihana, että tulee joka päivä kuvaamaan sua tonne katolle vai otatko ne itselaukaisimella?:D

7/10 | 

Pakko jakaa sun kanssas parin yön takainen uni. Kiertelin radiokirppiksellä, josta bongasin ihanan Parikan punaisen Maxine-laukun, joka lähemmin tarkastasteltuna osoittautui juuri sinun kappaleeksesi. Laukussa sisällä oli tuo suloinen maukuja. Sinä ilmestyit jostain nurkan takaa sopivasta näkösälle ja oli pakko kysäistä että ootko ihan tosissas myymässä noita kumpaakin eikä kyseessä ole mikään pila tms. Kisusen käytös oli kuulemma niin kamalaksi muuttunut ettei sulle jäänyt vaihtoehtoja ja laukku muistutti sua niin paljon kissasta että siitä piti päästä samalla eroon.

...
9/10 | 

Osta esim. tanssiliikkeesta ihan pienilla parin sentin lahkeilla mukavat p"okat, ei tunnu etta on mitaan ylimaaraista jaloissa mutta nayttaa kumminkinpaljon vahemman vilauttelulta :) Sellaisilla ma menen iloisesti metron rullaportaita, istun lattialla miten huvittaa jen.... Toisena vaihtoehtona tuli mieleen sellaiset vanhanajan pikkupoksyja muistuttavat puuvillaiset tavallaan puhvilahkeiset, joita olen nahnyt lahinna yoasuiksi myytavan. Voi olla enemman sun tyylia ehka..? :)

Ida
10/10 | 

Oi näyttää oikein makoisalta tuo sinun sihijuoma :) Koetin itsekkin tehdä mutta siitä tuli kumman sameaa :O Onko tuo juoma sinulla kirkasta luonnossa, vai näyttääkö se vain tuolta kameran läpi auringossa :o Oli todella hyvää juoma muuten, ulkomuoto vain kummastuttaa :D

Enpä itse vielä ole kerinnyt hameisiin siirtyä, ei täällä lapissa vielä helteitä olekkaan :( Innolla odotan kaikkien mahdollisten hurtunkien esiin kaivamisa

Sitä odotellessa~~

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012