Rakastan asusteita, mutta olen jotenkin kauhean saamaton käyttämään niitä. Nyt lupaan ja vannon että alan hyödyntämään asustearsenaaliani enemmän, koska onhan se nyt ilmiselvää kuinka paljon mielenkiintoisemmaksi perusvaatteet muuttuvat asusteiden kera kuin ilman.

Mintin hapsuiset nahkakaulukset (29e) olivat minulla kuvauslainassa muotijuttua varten Studio 25:stä, mutta sainkin sitten ilokseni pitää ne. Olisin tosin ostanut ne joka tapauksessa, koska nyt jos koskaan kauluspaitojen käyttäminen muuttui mahtavaksi.


Kaulukset voisi varmaan patentoida kaulaan niinkin, että ne olisivat korkeammalla, heti paidan kaulusten alla, mutta toimii myös korumaisena. Kiinnityssysteemi on kaulaketju jossa pituutta voi säädellä.


Ps. alkaa mennä hermo tähän kamerattomuuteen ja kälysiin kännykkäkuviin, mutta onneksi huollossa oleva kamerani on jo ilmeisesti matkalla Ruotsista Suomeen, tai ainakin huollon tilaksi oli päivitetty "päätetty". Nyt vaan jännään sitä että onko kamera saatu kuntoon vai mitähäh. Miksi mikään laite ei halua pysyä lähelläni ehjänä, viimeisimpänä iLuurini koki hämmentävän kohtalon kun näyttö räpsähti perjantaina minimaalisesta kolauksesta murusiksi, vaikka ympärillä oli suojaava kumikotelo! Aaargh! Vaikka kuinka rakastan iPhonea, tuo kestävyys on ihan naurettavan heikko. Sormeni ovat tällä hetkellä mukavan reikäiset lasinsirpaleiden jäljiltä. Minä ja tekniikka, me ei olla kavereita.

Kommentit (8)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/8 | 

sorry en ole vielä liikkiksen puolella ilmoitellut että muutto bloggeriin on meneillään :) eli sisältö toistaiseksi siirtyy vanhaan osoitteeseen evitan lopettamisen myötä ja jatkan siellä kirjoittelua säännöllisen epäsäännöllisesti, eli siis päivitä kirjanmerkki tänne jatkossa: http://liikunnanvihaaja.blogspot.fi/
Tarkoituksena on kyllä aktivoitua sillä saralla syksyn myötä, mutta hiivatti kun vuorokaudessa on liian vähän tunteja :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

3/8 | 

Kerrohan bloggaajakuningatar, saatko siis kamerastasi säädettyä valoisuutta tarpeeksi, vaikka olisi hämärää? Kamerani tekee mut hulluksi, en vaan perhana osaa! Aukot ja ISO arvot vaan pyörii päässä, mutten saa kuvia paremmiksi vaikka säädän kuinka.
...kyllä joskus Grain de beauten aikoina oli helpompaa, kun pokkarikameranlaatu nyt vain riitti, kun ei muita ollut :D :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kyllä vaan hämäräkuvauskin onnistuu, paitsi tietty jos on tosi hämärää, niin silloin kuvattavat kohteen (ja kameran) pitäisi pysyä äärimmäisen paikallaan jos haluaa tarkemman kuvan --> suosittelen jo melkein salamaa (jos sulla on irtosalama joka kääntyy, testaile sitä esim valkoisen seinän kautta/katosta yms variaatioita, ettei välttis suoraan päin pläsiä). Mutta siis tämä on niin massiivinen kokonaisuus kerrottavaksi yhdessä kommentissa, että suosittelen lämmöllä ostamaan/lainamaan jonkun digikuvausta käsittelevän kirjan ja opettelemaan opettelemalla. Mä en itse juuri leiki iso-arvoilla, vaan tsekkaan ensisijaisesti valkotasapainon manuaalisesti kuntoon ja sen jälkeen korjaan valotusta tarpeen mukaan ali tai yli. Valkotasapainon säätö itse (ei valmiilla asteikolla) on mun mielestä ollut paras vinkki mitä itselleni on ikinä annettu :) tämä siis jos on aikaa kuvata ihan oikeasti, eikä mitään 2 minuutin pikaräpsyjä asusta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

4/8 | 

kiva kuulla, että muitkin tekniikan ihmelapsia on olemassa kuin minä :) juuri kun sain puhelimeni huollosta (näyttö hajosi kasissa, vaikka puhelin oli kotelossa), pesukone meni rikki. innolla odotan mikä on seuraava :p

Hennis
5/8 | 

Hei tulipa mieleeni kysellä, että mitä tulee tapahtumaan sun Liikunnanvihaaja-blogille? Se on ollut vähän hiljaisempi viime aikoina, siirtyykö urkkajutut osaksi tätä blogia vai muutatko sen takaisin bloggeriin vai onko jotain muuta suunnitelmaa, nyt kun Evita loppuu? Toivoisin sun kyllä vielä aktivoituvan enemmän sporttijutuissakin, kirjoitat niin hauskasti, osuvasti ja realistisesti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011