Tämän mekon ilmestyminen asukuviin on poikkeuksetta merkki siitä, että täällä ollaan tartuttu silitysrautaan. Olivia Rouge -pallomekko on tosin alustyllin kanssa omiaan aiheuttamaan pientä paniikkia elämään, jos ulkona tuulee. Nimimerkillä jos näit tänään kaupungilla jatkuvasti helmojaan silittelevän naisen, se olin minä. 

Ja mitä tässä Pekka Poutaa kuuntelen samalla, ei taida tuuli juuri tyyntyä eli ehkä on syytä jättää kellohelmat vielä toistaiseksi kotiin. Ja lapissa vissiin lunta riittää, mikä on sikäli ihan mukavaa, kun parin viikon päästä pitäisi pakata kimpsut ja kampsut ja siirtyä pohjoisempaan hiihtoloman viettoon. Poroja! Jee! Tai no talviloman kun minusta on kyse, hiihto ei kuulu vieläkään meikäläisen lempparilajeihin (lue: helvetti jäätyy ennen kuin minä hyppään suksille).

Kieltäydyn kerta kaikkiaan potemasta matkakuumetta ennen kesän route 66 -reissua, mutta ihan vähän oli pakko fiilistellä kun hoitelin tuossa vuokra-autoa koko ajalle. Kirjoittelen noista käytännön hommista road trippiä varten HC-luokan opaspostaukset, mutta ajattelin että ajoitan ne kaikki siihen reissun kohdille sitten yhteen nippuun. Helpottaa varmasti tulevia road trippaajia kun on paljon infoa samassa paikassa. Itse olen lukenut kaikkia mahdollisia matkapäiväkirjoja suomalaisten amerikan kierroksilta, mutta harmitellut samalla sitä kuinka laiskoja kirjoittajia (= liian vähän postauksia) ihmiset ovat :D haluan lukea enemmän, nähdä kuvia enemmän, kaikkea enemmän! Alan pikkuhiljaa ymmärtää blogien lukijoita jotka vaativat asioita, minunkin olisi tehnyt monta kertaa mieli naputella hyville kirjoittajille pliispliispyyntöjä eri asioista. Saapa nähdä miten meillä lopulta sujuu, tavoitteet kun ovat sen verran korkealla kuvien ja dokumentoinnin suhteen että pitää varmaan vähän höllätä pipoa että ehtii oikeasti matkustaakin. Päätin rohkaistua myös videobloggaamisen suhteen tuolla reissulla, että huh huh vaan kun puhutaan epämukavuusalueelle siirtymisestä. Mutta uskon itseni haastamiseen.

Ps. älkää turhaan huolehtiko notta ehdinko lomailla lainkaan, rakastan matkabloggausta ja oikeasti nautin siitä. Ja Sakukin pääsee ääneen, kun kuitenkin haluaa :) mieheni on ihan tajuttoman hyvä kirjoittaja, mutta ei vaan uskalla.

Kommentit (16)

osynlig
1/16 | 

Hei superhienoo, KIITOS sikana ja etukäteen meidän koko porukan puolesta, mä laitan mailia!! :)

Jossu
2/16 | 

Täällä odotetaan jo ihan täpinöissään sun reissupostauksia! itelläkin haaveissa tehdä joskus vielä road trip jenkkeihin! Ihanaa siis päästä sinun matkassa vähän fiilistelemään :D

4/16 | 

Hieno tyyli. Ja samaa mieltä, tykkään lukea matkapostauksia joissa on myös kaikkia kokemuksia ja infoa niiden kuvien lisäksi

terppa
9/16 | 

Ai että houkuttaa noi Olivia Rougen mekot.. Mitäs sanoisit, sopisko ylppärimekoksi? Olis hyvä syy ostaa vähän hintavampikin mekko;)

10/16 | 

Hah, odota vain, miten paljon me olemme sitten kinuamassa sinulta postauksia reissusta. :D Siitä tulee kyllä varmasti upea! :)

osynlig
12/16 | 

Saisko sen verran kuitenkin ihan vähän kysäistä jo nyt, että mistä hommasit sen auton? Kerta meidän tyttöporukalla on myöskin jo lentoliput ostettu kesälle, ja tarkoitus olisi ajaa LA-NYC väli kuukaudessa, kylläkin hieman pohjoisempaa reittiä kuin route 66, mutta kummiskin. Ja pikkuhiljaa pitäisi nyt tietenkin sitä autoa ruveta miettimään, eli pienimmätkin vinkit ovat tervetulleita :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

eli te(kin) jätätte auton eri paikkaan kun mistä lähdette eiks je? Sit teidän ainoa järkivaihtoehto on firma nimeltä National, missä one-way fee on "vaan" 250 dollaria eli se extramaksu mikä tulee normivuokran päälle yhden suunnan reitistä. Muut firmat kiskoo 500-1100 dollaria!!!!!! Tein bookkauksen ebookersin kautta, ja siellä voi valita firmaksi nationalin.

Kattelin ensin noita halpoja välitysfirmoja ja mietin että ei vitsi kun tää onkin halpaa, kunnes selvisi että toi pirun one-way fee veloitetaan yhteen suuntaan matkustavilta aina, ja se on ihan jäätävän suuri.

Ps. jos laitat mulle mailia nelliinan@gmail.com, mä voin forwata sulle kaiken mitä kirjoitin auton vuokraamisesta, eli mitä koukeroita otin selville, se mun postaus on jo kirjoitettu melkein valmiiksi :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012