Eilen oli taas aika kärsiä, eli silittää pesusta tulleita lempivaatteitani. Käyttäisin tiettyjä mekkojani niin paljon enemmän, jos joku muu silittäisi ne valmiiksi! Minulla on tapana kerätä silitettävien pino sellaiseksi vuoreksi, että kaapista loppuvat melkein vaatteet kesken ennen kuin kykenen tarttumaan hommaan. Ja vaikka muuten olenkin vähän huoleton hulivili, ryppyisillä vaatteilla en suostu lähtemään mihinkään (paitsi lenkille, ihan sama). Käyttövaatteissa häiritsee pieninkin poimu.

Kärsimysnäytelmän jälkeen kuitenkin hymyilytti, kun sai ylle Olivia Rougen hulmuhelmoja.
Mekon alla on jättimäinen tyllihame, mutta koska olen niin pitkä, se näyttää ihan surkean pieneltä :D Minun pitäisi varmaan käyttää kahta alustylliä päällekäin, jos haluaisin näyttävän helman.
 

Tämä on korkokenkäfriikin parasta aikaa, saa nauttia kauniista kengistä joka päivä <3 toivottavasti syyssateet pysyvät kauan poissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (30)

supersociale
1/30 | 

Ei liity nyt silittämiseen tai kenkiin mitenkään, mutta pakko jakaa tää: Oon menossa huomenna erääseen Open skateen ja oon lueskellut pari päivää intopiukeena sun ja muidenkin roller derby-juttuja. Jotenkin alitajuisesti mua ilmeisesti jännittää kyseinen tapahtuma joten näinpä sitten unta missä olin tuolla ja sä taklasit mut jotenkin näytösmielessä :D Ilmeisesti oot mun eka roller derby-assosiaatio siis. Eipä mulla muuta.

maria
2/30 | 

Kiitos linkistä, olipa erilainen mallisto... korvakengät nousevat näistä suosikeikseni, mutta jäin kaipaamaan hieman naisellisempia malleja.
Mimosat on kauniit!

solja
3/30 | 

Ihana asukokonaisuus! :-) Oisin kysynyt näin ohimennen mistä oot ostanut sun nykyiset rullaluistimet, joilla derbyä siis harrastat. (-:

jj
5/30 | 

Mutta silittäminenhän on IHANAA! Paitsi pussilakanoiden silittäminen...

Ihana mekko ja upeat kengät!

lilli
6/30 | 

Jälleen kerran ihana asu! Kuinkahan monet Parikat mahdatkaan omistaa? ;) ja mistä sellaisia alustyllejä oikein saa,itsellenänikin löytyisiä käyttöä niille? :o

Jonsu
11/30 | 

Minäkin oon 176 senttiä pitkä, ja vielä vuosi-puolitoista sitten olin samaa mieltä Nobonan kanssa. Nykyään taidan kuitenkin omistaa jo.. ainakin neljät korkokengät! Ja syksyksi hankin niin ihanat korolliset nilkkurit, etten kauniimpia heti osaa nimetä. Ja on niissä ainakin 6 senttiä korkoa, ja siltikin oon rakastunu :)

saiju
14/30 | 

Höyrytin löytyy täältäkin silityksen vihaajalta ja voin kyllä suositella! Korvaa lähes täysin silitysraudan, kunhan oppii käyttämään. :) Ainoastaa joissain painamista vaativissa jutuissa käytän rautaa eli en juuri koskaan. Ja ah ihanuutta kun voin suoraan pesusta nostaa paidan odottamaan henkarissa höyryttimelle ja kun löytyy muutaman minuutin rako niin vetäistä sen suoraksi :)

lalla
17/30 | 

sun pitäis hankkia semmonen höyrytin, mikä vaatekaupoissa on :D vaatteet siliäis ainakin nopeammin kuin normaalisti silittämällä... :D

Sura
18/30 | 

Ihan samaa meinasin ehdottaa kuin lalla :) itsekin inhoan silittämistä ja harkinnassa sellaisen hankinta...

Smack
19/30 | 

Mä olen aivan samanlainen silitysvuoren kasaaja... :D Niinpä menin hankkimaan tuollaisen edellä mainitun höyryttimen. Vinkkinä siis, että kannattaa hankkia kunnollinen sellainen, sillä olen tässä todennut, että silittäminen on vähemmän tuskaisempaa kuin minihöyryttimeni käyttö. Ei meinaa tulla sileää sitten millään - toinen reuna ehtii rypistyä toisen silitessä. Tosin ko. höyrytin kotiutui Lidlistä, joten ehkä se kertoo aivan oman tarinansa. ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
21/30 | 

alkaa tosiaan kiinnostaa tuo höyrytin kun sitä niin moni kehuu :)

Olen 179cm ja aina korot :D rrrrrrakastan tätä pituuttani, se on nimenomaan the paras puoli olemuksessani :) ja koroilla voi ihanasti korostaa muutenkin pitkiä sääriä!

Ja miten niin hassun näköistä, näyttäisit varmasti koroissa ihan ristuksen upealta!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012